Ivnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Korisnik | |
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na ponudi ali donjela sam jedan primjerak sa juga
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E danas sam skoro doslovno družila sa mojim cvetekima cijeli dan.Čupkala, presađivala, nasipala zemlju na bauštelu, a onda je MM
![]() ![]() Ali ni to nije bilo dosta, već sjeli u auto i donijeli doma veliki ulov ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Aliii, ima još:ovo mi je definitivno zasladilo dan
![]() I normalno, odmah se bacila na sađenje, mrak me potjerao u kuću, sutra slijedi nastavak... ![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
ulov mi se sviđa. jako jako!:D
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
I meni bi svo to cvijeće zasladilo, ne jedan, nego više dana. Krasni su ti noviteti, čuvaj dobro TM.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
joooj vidim da si zarazila i TM sa cvijećem! ali krasno ti je sve draga uživajte .......
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivna, pa vi ste zaista nadmašili i moje kupovine!! TM je postao pravi cvjetoljupko!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jooj draga predivno..Sve mi se sviđa, predivno, preslatko..Posebno mi se sviđaju ruselije, imam ih na spisku za kupnju na sajmu u subotu..jednostavno su prekrasne
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na lijepim riječima a zahvaljuje vam i mm
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga ivna,mogu zamisliti tvoju sreću što si došla do toliko prinova
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Mira
![]() E jučer nakon cjelodnevnog druženja sa svojim biljčicama ali na balkonu jer, vrijeme mi nije dozvoljavalo dugotrajan ostanak na dvorištu, red sunca red kiše ![]() Presadila najnovije ulove do kraja, presadila Lantaninu bugicu (ohrabrilo me kad sam vidjela da kod nje već tako mića cvijeta ![]() I onda mm dođe navečer s posla s policom za moje začinske biljke i nakon papice (a morala sam mu nekako zahvaliti što uvijek misli na mene ![]() ![]() ![]() I nakon što je bio gotov, ja sve počistila (vidite kak sam fina, nisam mu to dozvolila da radi ![]() ![]() I onda smo sjedili na balkonu neko vrijeme i divili se učinjenom, e baš smo nas dvoje kao oni iz "A JE TO" ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Bromi , od davno ja znam da je to tako
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasne su ti biljčice! Bravo za novitete, pogotovo ona "dva ulova", prelijepo
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koje lijepo cvijeće
![]() Ako se nevaram ono je šarena aptenija- sirotica. Ne smiješ ih đubrit, ako želiš cvat. A ako želiš jači rast bez cvjetića đubri. I mora biti na suncu cjeli dan ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Medo, hvala ! Dugo sam "slinila" za ovim ruselijama ali sad su moje
![]() Šmrckice, thanks ![]() Ali si me malo zbunila, imala sam ih na svom balkonu i prošle godine u žardinjerama, cvijetale kao lude ali ja sam ih prihranjivala "kristalom" kao i svo ostalo cvijeće, nisam primjetila da im to umanjuje cvat ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nije ovo aptenia cordifolia...
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Konte, mi smo ju na identifikaciji smjestili u apteniu variegatu
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome to već da
![]() a šta ti je bilo sa prošlogodišnjom? moja je gecrk ![]() ovu si na placu kupila ili u nekom centru? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ma sve sam ih ostavila (oko 14 komada) i stavila u podrum sa ostalim cvijećem, sve su mi kako ti kažeš gecrk osim dvije ali i one za sad cmolje...
Kupila ih u rasadniku (po 4 kune) gdje i inače kupujem svoje cveteke za žardinjere ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |