Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 16>
Korisnik
Poruka
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:14
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

....... Imam jednu viška Wink ?! Ali upozorenje, ne cvijetaju odmah prve godine, bar su mi tako rekliConfused .

Hvala na ponudi ali donjela sam jedan primjerak sa juga LOL sad kad sam bila za 1.maj - neznam doduše dal će preživjeti vidim da su se listići koje je potjerala dolje na moru ovdje posušili (valjda uslijed ove hladnoće) ali su grane žive pa ćemo vidjeti ....
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:55
E danas sam skoro doslovno družila sa mojim cvetekima cijeli dan.Čupkala, presađivala, nasipala zemlju na bauštelu, a onda je MM Hug došao s posla s novim ulovom ne jednim već s dva odjednom

Ali ni to nije bilo dosta, već sjeli u auto i donijeli doma veliki ulov smile202

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:57
Aliii, ima još:ovo mi je definitivno zasladilo dan

I normalno, odmah se bacila na sađenje, mrak me potjerao u kuću, sutra slijedi nastavak...

Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:06
ulov mi se sviđa. jako jako!:D
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:13
I meni bi svo to cvijeće zasladilo, ne jedan, nego više dana. Krasni su ti noviteti, čuvaj dobro TM.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 07:55
joooj vidim da si zarazila i TM sa cvijećem! ali krasno ti je sve draga uživajte .......
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 13:54
Ivna, pa vi ste zaista nadmašili i moje kupovine!! TM je postao pravi cvjetoljupko!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 19:46
Jooj draga predivno..Sve mi se sviđa, predivno, preslatko..Posebno mi se sviđaju ruselije, imam ih na spisku za kupnju na sajmu u subotu..jednostavno su prekrasne
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 22:13
Hvala vam svima na lijepim riječima a zahvaljuje vam i mm Embarrassed(samo nastavite, imat ću još više cveteka  LOL )!

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 08:31
Draga ivna,mogu zamisliti tvoju sreću što si došla do toliko prinovasmile213Predivno cviće si dobilaThumbs%20UpUživajsmile106
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 10:18
Hvala Mira Smile !
 E jučer nakon cjelodnevnog druženja sa svojim biljčicama  ali na balkonu jer, vrijeme mi nije dozvoljavalo dugotrajan ostanak na dvorištu, red sunca red kiše Confused, konačno dovela u red balkon.
Presadila najnovije ulove do kraja, presadila Lantaninu bugicu (ohrabrilo me kad sam vidjela da kod nje već tako mića cvijeta Thumbs%20Up), strepeći da ga neću srediti presadila i sobni kesten jer mu je korijenje počelo izvirivati na sve strane, nadam se s uspjehom.
I onda mm dođe navečer s posla s policom za moje začinske biljke i nakon papice (a morala sam mu nekako zahvaliti što uvijek misli na mene Embarrassed) naoružan s bušilicom, borerima, vaser vagom i inim alatom krene postavljati policu.Normalno, ja sam sjedila i nadgledala radove LOL !

I nakon što je bio gotov, ja sve počistila (vidite kak sam fina, nisam mu to dozvolila da radi Wink), poredala biljčice koje ću ipak morati posaditi u neke malo više fensi - šmensi posudice (ali dok ne odem u Vž, bit će ovakve) i rezultat je ovaj:

I onda smo sjedili na balkonu neko vrijeme i divili se učinjenom, e baš smo nas dvoje  kao oni iz "A JE TO" smile199!

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 10:51
smile227prekrasno cvijeće ste kupili nebi ništa izdvajala i još samo smile141za tvoga muža...super ste tandem
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 10:56
Hvala Bromi , od davno ja znam da je to tako smile184!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:00
Krasne su ti biljčice! Bravo za novitete, pogotovo ona "dva ulova", prelijepo
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:25
Koje lijepo cvijećesmile39

Ako se nevaram ono je šarena aptenija- sirotica. Ne smiješ ih đubrit, ako želiš cvat. A ako želiš jači rast bez cvjetića đubri. I mora biti na suncu cjeli danEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 07:54
Medo, hvala ! Dugo sam "slinila" za ovim ruselijama ali sad su moje Smile!
Šmrckice, thanks Hug!
Ali si me malo zbunila, imala sam ih na svom balkonu i prošle godine u žardinjerama, cvijetale kao lude ali ja sam ih prihranjivala "kristalom" kao i svo ostalo cvijeće, nisam primjetila da im to umanjuje cvat Confused.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 08:24
nije ovo aptenia cordifolia...
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 08:29
Konte, mi smo ju na identifikaciji smjestili u apteniu variegatu Confused, ali meni je u stvari bitnije da sam se uvjerila da jest nekakva podvrsta aptenie jer su me mnogi ubjeđivali da aptenia ima samo zelena.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 08:39
bome to već da Smile
a šta ti je bilo sa prošlogodišnjom? moja je gecrk Confused
ovu si na placu kupila ili u nekom centru?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 08:45
Ma sve sam ih ostavila (oko 14 komada) i stavila u podrum sa ostalim cvijećem, sve su mi kako ti kažeš gecrk osim dvije ali i one za sad cmolje...
Kupila ih u rasadniku (po 4 kune) gdje i inače kupujem svoje cveteke za žardinjere Smile.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.