Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mama za sve...skoro
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mama za sve...skoro

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 21>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 00:40
Ovo ljeto sam od nećaka dobila vreću ružnih metalnih ogromnih praporaca u 2 veličine.Imaju divan zvuk jer su u njima staklene kuglice.Mislim da ova moja obrada nije krajnja jer nisam zadovoljna.Ako naletim na neke zgodne stvari možda zamijenim pola ovih buketića na njima.Prvo su mi se ove gliter kuglice činile štosne jer su velike,a sada mi se ne sviđaju jer su velike.

PRIJE

POSLIJE

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 21:59
zgodni su pa ovisi o tome gdje ćeš ih staviti, ne moraju igledati preveliki
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 01:25
Ne,nisu preveliki,samo su veliki u odnosu na klasične male praporce što ne znači da im je to mana.Naprotiv.
Ovo je svječnjak moje kćeri koji je sav zaflekan od voska čamio u šupi.Nisam mislila da će mi uspjeti obnoviti ga kao kad je bio novi.

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 18:50
Kiki, svjecnjak je jako zgodan, lijepo si ga skockala. Praporci niti prije nisu bili bas tak ruzni, lijepi su ovak zlatni,  jedino mi se cine ove kuglice koje si dodala malo prevelike. Ja bi stavila mozda samo nesto zeleno, onu zlatnu ruzicu i eventualno ukrasnu trakicu (to je sta se mog ukusa tice ). Volim zvuk praporaca.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 22:44
Možda kuglice jesu malo prevelike, ali meni svejedno izgleda sve skupa jako simpaThumbs%20Up 
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 14:04
Kuglice svakako idu dole.Tražim minijaturnu božikovinu ili zvijezdu.Kad nađem popraviću.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 22:27
Popravljeno.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 22:28
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 20:20
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Kiki, ovo me asocira na "Sulejmana velicanstvenog" hehe

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 20:26
Kiki, pregledala sam tvoje radove i mogu ti reći da sam oduševljena. Imaš jako dobrih ideja ali i realizacija. Puno mašte i spretne ruke naprave čuda. Clap
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 15:00
Hvala draga.

Od ovog anđela sam se teško odvojila jer sam ga radila za sebe.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 15:01

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 19:27
Kugla napravljena od skoro svih odpadaka iz ladica.Slikana sa svih strana.Ova svijetla "salata" je lišće od maćuhica s kojim nisam znala što bi.

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 21:20
kiki tek sam sada pregledala sve od prve do zadnje stranice-jednom riječju ti si svestrana umjetnica i vrlo hrabra.svaka čast.još da mi je samo vidjeti tvoj štand
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 22:58
Kiki, jako lijepo Clap

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 23:24
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Kiki, jako ti je sve zgodno. Jesi možda sama radila kuglice od šiba?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2012 u 10:05
...to i mene zanima...predivnoClap
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 15:14
posebne su
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 02:18
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

kiki tek sam sada pregledala sve od prve do zadnje stranice-jednom riječju ti si svestrana umjetnica i vrlo hrabra.svaka čast.još da mi je samo vidjeti tvoj štand
Imam dosta fotki štanda.Pokazaću par u galeriji decoupagea.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 02:20
Nekim curama sam dužna odgovor.Nije šiblje nego konopac umočen u Drvofix i omotan oko balona.Zlatni auto-lak i buketić složen od svega i svačega.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 21>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,220 sekundi.