Mama za sve...skoro |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 21> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo ljeto sam od nećaka dobila vreću ružnih metalnih ogromnih praporaca u 2 veličine.Imaju divan zvuk jer su u njima staklene kuglice.Mislim da ova moja obrada nije krajnja jer nisam zadovoljna.Ako naletim na neke zgodne stvari možda zamijenim pola ovih buketića na njima.Prvo su mi se ove gliter kuglice činile štosne jer su velike,a sada mi se ne sviđaju jer su velike.
PRIJE ![]() POSLIJE ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zgodni su
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ne,nisu preveliki,samo su veliki u odnosu na klasične male praporce što ne znači da im je to mana.Naprotiv.
Ovo je svječnjak moje kćeri koji je sav zaflekan od voska čamio u šupi.Nisam mislila da će mi uspjeti obnoviti ga kao kad je bio novi. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kiki, svjecnjak je jako zgodan, lijepo si ga skockala. Praporci niti prije nisu bili bas tak ruzni, lijepi su ovak zlatni, jedino mi se cine ove kuglice koje si dodala malo prevelike. Ja bi stavila mozda samo nesto zeleno, onu zlatnu ruzicu i eventualno ukrasnu trakicu (to je sta se mog ukusa tice ). Volim zvuk praporaca.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Možda kuglice jesu malo prevelike, ali meni svejedno izgleda sve skupa jako simpa
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Kuglice svakako idu dole.Tražim minijaturnu božikovinu ili zvijezdu.Kad nađem popraviću.
|
|
|
|
![]() |
|
Popravljeno.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kiki, ovo me asocira na "Sulejmana velicanstvenog" hehe
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kiki, pregledala sam tvoje radove i mogu ti reći da sam oduševljena. Imaš jako dobrih ideja ali i realizacija. Puno mašte i spretne ruke naprave čuda.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala draga.
Od ovog anđela sam se teško odvojila jer sam ga radila za sebe. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kugla napravljena od skoro svih odpadaka iz ladica.Slikana sa svih strana.Ova svijetla "salata" je lišće od maćuhica s kojim nisam znala što bi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kiki tek sam sada pregledala sve od prve do zadnje stranice-jednom riječju ti si svestrana umjetnica i vrlo hrabra.svaka čast.još da mi je samo vidjeti tvoj štand
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Kiki, jako lijepo
![]() |
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
posebne su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Nekim curama sam dužna odgovor.Nije šiblje nego konopac umočen u Drvofix i omotan oko balona.Zlatni auto-lak i buketić složen od svega i svačega.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |