Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 55> |
Korisnik | |
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpisujem,sto je Dorina napisala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slave kod tebe prava fešta od jaja.......a ribica je opako dobra
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavica ovo je suuuuper kako obrađuješ jaja!!!
Tako su mi slatka, baš sam uživala.
Dala si nam neku novu dimenziju u ukrašavanju jaja.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam dgage moje!Ja osobno najviše volim jaja bojana u ljuski od crvenog luka(oliti kapule po dalmatinski) pa sa lijepim lističima ,djetelinom itd.ali djeci su ipak interesantnija ovakova,neuobičajena,onda se ja malo potrudim i napravim ,čak i popravljanje zuba ne boli kad im teta poklone djeli!Tako kažu moji mali pacijenti!
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice, nadasve se divim koliko volje i mašte imaš za pisanice...
Uibica zubica mi je mrak mrak mrak, a kućica mi je isto posebno neodoljiva... Mi doma (tj. zadužena sam ja) oduvijek ukrašavamo pisanice isključivo listićima s livade pa ih okupamo u ljuskama luka omotane najlonkama, a dio jaja samo skuham pa salvetiram bjelanjkom (ako lijepi sezam i sjemenke na kiflice, kako ne bi salvete)... Iskreno, još prije koju godinu mi je prisjelo farbanje jaja umjetnim bojama i dekoriranje voskom pa mi je ovo dvoje najdraže i najpraktičnije Kaj se tiče tog da farbanje lukom nije neobično, ja sam iz većih listova skalpelom rezala slova i oblike |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daješ mi nove ideje!Ja kod kuće nikad ne upotrebljavam boje za jaja a ovo što sam rekla"neobične" mislila sam na djecu kojima se ta jaja poklanjam!
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bjelanjak je za decoupagiranje pisanica za jelo kao stvoren, ne treba bojati jaja,
nego eventualno zalijepim komadiće salvetice skupa s bijelim slojem ak je jaje prirodno pretamno... A kaj se tiče najlonki, dojadi mi na baš sva jaja klasično poslagati listiće pa sam zato malo eksperimentirala s rezuckanjem čvršćih listova škaricama ili skalpelom Probavali smo i s ciklom, čajem i korama drveta, ali nema do postojane boje ljuski luka |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošle godine sam ispuhivala jaja,otprilike desetak pa kad mi je dosadila kupila plastična i ovako radila,djelila a one što su mi bila posebno draga ostavila sebi i neki dan dođe moja kći sa malom unučicom(deset mjeseci) i ja da je zabavim u krevetič koji joj kod mene služi kao ogradica uvalim jaja!još me kći pita jesu li plastična,ja pogledam par i kategorički tvrdim da jesu i zabavilo se djete a kad sam nakon nekog vremena pogldala imala sam što vidjeti,ljuski svagdje samo pilića nigdje!Dobro je prošlo da nije šta uvalila u usta!
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od ispuhivanja jaja sam isto odustala, "spretna" sam s lomljivim stvarčicama
Prošle godine sam se držala uskrsno-proljetnog origamija i pisanica pa su mali i veliki klinci dobivali šarene leptire i zečeke... Evo, stavim svoje pisanice u Razni hobi da te malo podržim u uskrsnim djelatnostima |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Kami na podršci!Daješ mi krila!
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je, je, je, potpuno se slažem,opaka ribica je mrak,mrak!!!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opasna ribica je narcisoidna i zadovoljna je vašim komentarima!Hvala Maslina!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Slavice... od magarčića koji su tako podigli prašinu i to s razlogom, preko odličnih boca i kantica do tvojih osebujnih i šaljivij jajčeka za dječicu... sve mi je fantastično... veselo, otkačeno i odlično napravljeno i smišljeno ....i sama jako uživam radeći pisanice, i već naveliko ispuhujem jaja, zapravo imam jednu malu spravicu koja mi u tome pomaže, a ona koja se jedu bojam isto samo u kuhanim ljuskama luka...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otkacena, vesela jaja
|
|
danci-ka
Već proklijao Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pisanice su stvarno mastovite i prekrasne...
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otkačena ja pa otkačena i jaja!Pedeset osam godina mi je tek!Hvala curice moje,dajete mi vjetar u leđa!
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
godine nisu bitne, bitna je volja i mašta...a mašta može svašta... uz dobar vjetar u leđa, želim mirno more....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nato,godine su samo brojke,ma nije to važno,a more ,br malo je sad hladno,ma molim Maru,našu slavodobitnicu da me pusti u kadu ali ni godine mi ne pomaažu-kaže moram čekat red!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad sam ja tu nešto kriva.......hajde ti slave u kadicu kad god hoćeš.....ako ćeš nakon toga raditi ova svoja luda jaja i ako ti treba snage ti samo ops u kadu i točaj se
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A mogu ja i jaja radit u kadi al onda neću tako brzo van!Fala Mare,fala eto mene lude,ne fali mi pamet!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |