Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj pocetak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj pocetak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 00:14
smile79 drage moje bas vam hvala...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 16:12
maslačkice, oprosti, malo ti sporije palim.Najprije, hvala ti na onim pohvalama-nisam baš besprijekorna, obično čeljade šta bi rekli, al eto, trudim se bit korektna koliko mogu, pa kao i svi, nekad uspijem ...nekad zalutam..i tako. Baš sam se pitala za tvoju galeriju, di je, nisam te mogla spojit s nekim radovima-priznajem, a evo zašto je tako: ja ti obično, kad krenem u razgledavanje galerija stignem 2obradit" prvu stranu, pa drugu..nekad i treću-iako me često prekinu, pa ne stignem dalje. Tako se manje-više vrtim po istim galerijama i ima ih jako puno koje ovde koje još nisam uspila vidit I kad sam našla tvoju galeriju, sjetila sam se da sam je vidila više puta, samo što bi često "bježala" s 1.i2.strane. Ne znam koliko ti radiš, ja radim par dana pa onda mi dođe neki nedostatak inspiracije pa pauziram..tako da i ja šetam na više stranica .Sjetila sam se da sam vidila i prije tvoje teglice omotane konopčićem pa dekupažirane, pa onaj zimski pejzaž, bocu s rušom, onaj kao ćup s bršljanom, pa onda onaj jedan tanjur s cvijećem koji mi se posebno bio svidio, okruglu zeleno-bijelu kutijicu, i bilo mi čudno kako ti nisam nikad ostavila neki komentar-ne mogu belivit! Al, mislim da je to baš zato što sam gledala kad bi ti galerija bila malo dalje pa bi je pregledavala cijelui onda ne bi znala više šta sam ono sve vidila, šta nisam...a komentiram obično ove galerije šta budu na prvoj ili drugoj strani jer kod njih pogledam ono što je najnovije-lakše mi pratit. E, sad sam te s ovim vratila na prvu stranu, hehehehe! Sad te vidim:)) Jesi vidila ja ništa, ništa..pa napišem cilo pismo umisto nekog normalno dugog komentara Nadam se da ćeš uskoro imat koji noviji rad, ja sad malo pauziram, primjetila sam da mi dosta ovo sve djeluje na sinuse, oči su mi ajme meni-da poludiš. Nešto mi smeta, sad jel samo lak ili i neke boje i sl.ne znam. Jel imaš još neku galeriju osim ove? Ja je nisam našla, al koliki sam ja "stručnjak" to ne bi bilo ni čudno da je ne uspijem nać, ako imaš:)))Nisam ti još uspila pogledat ni one di ima svakakvih hobija-bila mi se svidila jedna, al nemam sad pojma više di je...mislim da bi bio red da kliknem gumb: jer stvarno sam se raspisala-što je puno, previše je!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 22:05
joj,šta volim kad se netko i ovako raspišesmile79
kao prvo sve te kužim jer je i kod mene tako pa eto malo pauza,malo sam bila u gostima i tamo nemam materijale pa ništa od posla,pa sam bila bolesna i tako moja galerija stoji prazna..
hvala ti na trudu što si pregledala moje radove ,da imam i galeriju sa ostali hobi al nisam stavljala sve šta radim,a ima i heklanja i nakita...al stignem jednom,Wink
sad evo stavljam nešto što sam odnesla na poklon al naravno nisam sve uspijela poslikati,kad sam već poklonila sjetila se da bi bilo ok i slikati...al šta ćeš plavuša...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 22:07
ovo je nešto starije rađeno prije par godina i sad se sjetila tek slikati,smile96 sreća da je kod moje tete završilo, jer mi je blizu.....

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 22:08
ovo su poklončići... ostalo nisam stigla slikati...

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 22:19
krasno si ovo odradila,slonic je ko med.bravo maslacak.smile64
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 22:27
hvala tismile79,to je završilo kod mog brata koji nije vjerovao da sam ja to radilaLOLLOL..  a ja sva sretna šta mu se sviđa!!!
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 22:40
Originalni radovi, super, smile141smile73
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 00:33
Sviđa mi se onaj suvenir iz Zadra, al kad sam vidila ovog slonića u Friško..,morala sam ući ovde i bolje to pogledat.
Ja sam to jučer isto radila na staklenoj tegli, i sad ide ALI!
Evo šta je bilo: podloga mi umjesto narančasta ispala precvena za ovog slona,pa i kroz bijele pukotine nakon krakliranja:( Ajd, odlučim ja nastavit pa šta ispadne.
Zalijepila slona i , kao svaki put, lagano kistom premazivam po njemu ljepilo...dok ga nisam s jedne strane nenamjerno povukla ..i tako ode pola slona za kistom u mokru grudvicu.
A tako sam to htjela napravit da poklonim dugogodišnjoj prijateljici-ona meni uvijek poklanja anđele, ja njoj slonove.
Sad vidim ovde ovog tvog, malo me rastužio...al smontirat ću ja već na nešto tog slonića svojoj priji...
Stvarno ti je lipo ispala ova limena tegla-sve 5!
E, da! Još ovo u vezi limenke: ja probala jednu dekupažirat i šta mi se dogodilo?! Zbog nanesene boje, teško se zatvara limenka, struže boju i lak...tja!
Zato kad vidim kako je ovo tvoje doobroooo...dođe mi ko sol na ranu.:)))) Uf, melodrame!!!
Ova boca s maslinama..odlično napravljena, a motiv koji meni ne može omanut!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 08:08

au nije me dugo bilo tu ( sram me bilo )a kod tebe svašta novoga ,kako se odlučiti šta je bolje od čega kad je sve predobro i boca i limenka sa odličnim raspucavanjem a pijat kao suvenir poseban smile120,volim morske stvari

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 08:34
Jako lijepi radovi , smile73
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 09:28
boca je odlična,jako si to dobro napravila a slonić je presladak a čini mi se i ono što viri !Thumbs%20Up
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 13:44
biljana 59 hvala ti puno,drago mi je sto si navratila smile78
maredelmare hvala tsmile78i..a da samo znas kako sam se ja namucila s tom limenkom... to je inace limenka od kave..ruboe sam zastitila onom zutom trakom kao papir da bi mi rubovi ostali lijepi tj onako kao trebaju srebrni biti.. i onda sam maljala kao i ti i bilo mi je malo previse crvena podloga al nije mi se zaista dalo opet sve gulit..krenem mazat cracle lakom a ono nemam ga visesmile39..jedva sam ja to sve namazala i mazala sam svakako vjeruj mi...uglavnom posudicu sam ocijedila onda znas koliko je bilo (ostala je suha na krajuLOL)
ajde i to se posusilo mazem krem boju bijelu i to posusim,zaljepim ja i jedinog slonica kojeg imam  i ajde i to nekak uspijem iza je jos kao ornament al nisam slikala slicno kao na poklopcu..prelakiram i reko idem sad skinuti traku kad ono uzassmile43
kad sam skidala traku skidala se i boja i sve i uzasno je izgledalo...vec sam mislila da cu sve baciti..izmisljala toplu vodu...i od sve ga na kraju uzela sam ove satenske trake i lijepila uz rubove..naravno sad je ispalo ok al bilo je drugacije zamisljeno...ne kuzim zasto mi je tako ispalo...al dobro...
zato nemoj se nervirati jer znam kako ti je bilo...ovo je samo usojesan rad recimo stavljen tu,a kakvih sam sve radova imala ne zelim ni pokazati...
a ovaj crveni rub gdje se poklopac zatvara ja uopce nisam mazala bas zbog toga da mi se ne guli..

file bitno da si mi malo navratilaWinksmile78, i sama ne stignem sve listati pa te razumijem...drago mi je da ti se svidaju moji suveniri..to je tako smisljeno u 5 min...potremni materijali su ono sta sam imala doma...recimo da cak ni pjesak nije pjesak...LOL

andora2 smile79

slavica 08 smile79  trudila sam se jer je bilo za brata a unutra sam naravno natrpala cokoladnim bombonima

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 16:34
fantastični radovi,ali tanjur mi je poseban.... smile76
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 18:41
hvala tismile73  a vjeruj da je ,sve je bila inprovizacija tako da je za ovo bilo potrebno tanjur,psenicni griz i dekoracije...smile184
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 19:59
muke po kutijici smile123, al je na kraju super ispala smile84
ANĐELKA
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 00:10
anđelka hvala ti.smile78

a moja kolegica maredelmare  i ja raspricale se tu nema dugi i eto sad smo partnerice u swapu, kak je to fora...smile71
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 12:25
Pregledala sam tvoje stranice,sve mi se dopada,a drvca od žice su favoriti,nekad davno sam i ja jedno uradila,a mislila sam da mi nije to išlo pa nisam nastavila.Pozdrav.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 23:04
Suvenir iz Zadra je super Thumbs%20Up 
Još jedan slon! Ovdje je nastala prava slonomanija LOL Lijepo si ukrasila limenku, raspucavanje je ispalo odlično. Boca mi je isto prelijepa. Smile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 12:48
...Maslačkice, evo konačno i kod tebe stigoh smile182i imam što vidjeti... kutija sa slonekom te namučila ali je vrijedilo truda, stvarno je preslatka (ne samo zbog sadržaja Wink ), suvenir Zadra si vrlo vješto složila od onog što ti je bilo pri ruci, a prva pomisao mi je bila: kako bi bilo dobro da si i kazaljke montirala, i kao sat bi ovaj tanjur fantastično izgledao...a boca s motivima masline... bezvremenski motiv i savršen poklon... sve u svemu, još jedan prekrasan trenutak proveden u tvojoj galeriji smile89
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.