Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami, origami i ostalo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami, origami i ostalo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 22>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 23:35
Sve je čudesno.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 15:26
anđelka: fala, treba nekad probati malo eksperimentirati i sa "tradicionalnim" tehnikama Big%20smile
Kiki-Ko?: hvala od srca, drago mi je da si se našla u mom kutku svakojakih čuda...Smile

A sad nešto što sam u subotu radila po prvi put, ali što sam iščekivala otkad sam prvi put vidjela pojam 'diaper cake' u bespućima interneta...

Toliko me očarao spoj praktičnog i dekorativnog da sam jedva čekala kad će doći prva beba
pa je malena P. koja je u bolnici dobila čarapice u origami-papučicama, u prvoj kućnoj posjeti dobila 78 pelena i 3 bodi-benkice različitih duljina rukava Embarrassed
(Ovo na vrhu su 3 zamotane pelene, bodiji su umotani tik ispod njih)

Dudice su slučajno bojom savršeno išle uz ovaj dvostrano-dvobojni papir,
a sakura cvjetići i leptirići za buđenje proljeća i bezbrižne prve dane u maminom naručju...

Mami i tati male P. se torta jako svidjela i neko vrijeme će stajati kao ukras dok ne potroše sve pelene doma...

Prije izrade sam nabrzaka škicnula 2-3 tutorijala na netu, ali s obzirom da sam od početka dosta tog radila po svome,
kad stignem budem skupila svoje fotke izrade u jedan kolaž pa će u tutorijalima osvanuti i anti-recept za tortu od pelena Smile
Za prvi put sam baš zadovoljna, sljedeći put već znam kaj bum drukčije jer ovo je nešto gdje sve može mašti na volju...

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 15:35
...i u ovome svome kutku si me ostavila bez teksta, doslovno, ovako nešto do sada nisam vidjela, sve je ... a tek torta od pelena....ti si hiperaktivna ili šta...kako stigneš...baš si me zatekla sa svom ovom ljepotom!!!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 15:48
Ženo, ti si definitivno udrena! Ne želim da krivo shvatiš ovo "udrena" kao nešto negativno. Upravo suprotno. U prvi momenat uopće nisam skužila od čega si napravila "tortu", ali kad sam pročitala sve... I opet gledaj. I opet i opet. Ne moš virovat! smile141smile141
Ja da sam na mistu mame i tate ne bi trošila ove pelene Big%20smile
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 16:00
Kamičak,tebi je Bog stvarno dal Dar!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 16:16
Morala bih stvarno biti kriza sa pelenama i debela recesija da posegnem za jednim layerom ovog cakea sa svoju bebu! Pa tko bi se usudio to razmontirati?!? Dudice, cvjetići, mašnice... Ma šta da kažem! smile95
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 16:31
Ti si stvarno pozitivno otkačena ženska, a o tvojoj mašti da ne govorim.
Originalno na kvadrat (zapravo na stotu) Clap
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 16:32
hvala svima, stvarno sam s guštom radila to čudo Embarrassed
razmišljala sam uzeti pelene broj 2 pa da torta dulje stoji, ali bilo mi je draže uzeti ove broj 1,
a ipak se nadam da će se pelene za neko vrijeme krenuti trošiti, fotkice su za čuvanje;
tacna je uskrsna, a cvjeteke i trakice nisam lijepila tak da se mogu lako skinuti i iskoristiti Smile

ja sam vam od onih koji brzo otvaraju sve praktično što dobijem, nema stajanja i skupljanja prašine unedogled...Approve
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 17:47
Majko mila, ovo je za mene znanstvena fantastika!!!
Nemam riječi(dovoljno)!!!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 18:24
svaka ti čast!   ovo je savršeno,presavršeno,nemam više riječi! smile94
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 21:32
Kami ova torta ja nešto stvarno najoriginalnije što sam vidjela u zadnje vrijeme! stvarno super ideja, ali i izvedba!
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 10:00
pregenijalna torta!oduševila me je izradom,koja je fantastična,a i samim sadržajem.koji divan način za pokloniti nešto potrebno mladim roditeljima.boje odlično usklađene,a dudice preslatke.u ove meni tužne i tmurne dane samo pogled na nešto tako preslatko vratio je osmijeh na lice.smile92
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 10:05
maredelmare, rose, Sasha i prila: hvala na tako lijepim komentarima Heart
kolko sam shvatila, 'diaper cake' ideja je potekla iz amerike jer se tamo tradicionalno radi 'baby shower',
tj. darivanje bebe za dobrodošlicu pa mi se zato to činilo prikladno za prvu posjetu bebi Embarrassed

Kad stavim fotke izrade, vidjet ćete da to nije toliki SF, samo jako puno motanja i povezivanja proljetnih roladica LOL

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 12:36
Ja sam bez riječi.Vilica na podu.Ovo je materijal za "Dobro jutro,Hrvatska".(Možda "Globalno sijelo"?)smile227,smile186,smile58
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 22:48
Faint Shocked Shocked ...ova bi se galerija glat mogla zvati Kamina radionica čudesaaaaa.... nevjerojatna si curo draga... tvojoj mašti, inovativnosti, razigranosti, ali i svestranosti i velikom talentu doista nema granica... nešto originalnije nisam u životu vidjela i mogu si misliti kako su izgledali tvoji frendovi kad si im poklonila ovu anti-tortu.... nema šanse da bi ju ja ikad rasformirala, jer ovakav se poklon nigdje, ama baš nigdje ne može kupiti... moj duboki naklon majstorice You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 10:22
ajme koji poklon smile94, koja ideja, fantastično. Gledam i mislim da je torta, onda čitam..... kad tamo pelene! Ja ovo ne bi upotrebljavala. Takav poklon dobije se jednom ili ni jednom u životu! Stvarno si prava majstorica, nema ti ravne, svaka čast!
ANĐELKA
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 10:27
Kiki-ko?, Primavera i anđelka: čarobni komentari, najiskrenije hvala smile78
Ipak se nadam da će se torta nakon nekog vremena iskoristiti, mislim da je doživljaj i trošiti tortu kat po kat, budu imali cvjeteke i fotke za uspomenu Smile
Recesija je, sve košta, šteta paketa pelena, kad beba prijeđe 5kg, bit će neuporabljive Tongue
Bliže se i krstitke, onda ću se pozabaviti s umotavanjem poklona, imam ja još tog na umu Big%20smile
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 16:08
Ovo je fantazija od poklona za bebicu!!!!Bravo majstorice!!!!smile58
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 16:28
Mene bi jedino teška, al ono, zaista teeeeškaa kriza mogla natjerat da stavim u upotrebu ovakav poklon, a i tada bi teška srca. Ma to se ne smije dirat i gotovo!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:10
priča o torti od pelena je došla do mene još u požegi..........a sad nakon što sam ju i vidjela mogu iskreno i od srca reči da si stvarno totalno pozitivno udarena tj.opi..na.........drago mi je da sam te upoznala i da svoje ideje i pozitivnu energiju dijeliš s namasmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.