kami, origami i ostalo |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 22> |
Korisnik | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je čudesno.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelka: fala, treba nekad probati malo eksperimentirati i sa "tradicionalnim" tehnikama
Kiki-Ko?: hvala od srca, drago mi je da si se našla u mom kutku svakojakih čuda... A sad nešto što sam u subotu radila po prvi put, ali što sam iščekivala otkad sam prvi put vidjela pojam 'diaper cake' u bespućima interneta... Toliko me očarao spoj praktičnog i dekorativnog da sam jedva čekala kad će doći prva beba pa je malena P. koja je u bolnici dobila čarapice u origami-papučicama, u prvoj kućnoj posjeti dobila 78 pelena i 3 bodi-benkice različitih duljina rukava (Ovo na vrhu su 3 zamotane pelene, bodiji su umotani tik ispod njih) Dudice su slučajno bojom savršeno išle uz ovaj dvostrano-dvobojni papir, a sakura cvjetići i leptirići za buđenje proljeća i bezbrižne prve dane u maminom naručju... Mami i tati male P. se torta jako svidjela i neko vrijeme će stajati kao ukras dok ne potroše sve pelene doma... Prije izrade sam nabrzaka škicnula 2-3 tutorijala na netu, ali s obzirom da sam od početka dosta tog radila po svome, kad stignem budem skupila svoje fotke izrade u jedan kolaž pa će u tutorijalima osvanuti i anti-recept za tortu od pelena Za prvi put sam baš zadovoljna, sljedeći put već znam kaj bum drukčije jer ovo je nešto gdje sve može mašti na volju... |
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i u ovome svome kutku si me ostavila bez teksta, doslovno, ovako nešto do sada nisam vidjela, sve je ... a tek torta od pelena....ti si hiperaktivna ili šta...kako stigneš...baš si me zatekla sa svom ovom ljepotom!!!
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ženo, ti si definitivno udrena! Ne želim da krivo shvatiš ovo "udrena" kao nešto negativno. Upravo suprotno. U prvi momenat uopće nisam skužila od čega si napravila "tortu", ali kad sam pročitala sve... I opet gledaj. I opet i opet. Ne moš virovat!
Ja da sam na mistu mame i tate ne bi trošila ove pelene
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamičak,tebi je Bog stvarno dal Dar!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala bih stvarno biti kriza sa pelenama i debela recesija da posegnem za jednim layerom ovog cakea sa svoju bebu! Pa tko bi se usudio to razmontirati?!? Dudice, cvjetići, mašnice... Ma šta da kažem!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si stvarno pozitivno otkačena ženska, a o tvojoj mašti da ne govorim.
Originalno na kvadrat (zapravo na stotu) |
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima, stvarno sam s guštom radila to čudo
razmišljala sam uzeti pelene broj 2 pa da torta dulje stoji, ali bilo mi je draže uzeti ove broj 1, a ipak se nadam da će se pelene za neko vrijeme krenuti trošiti, fotkice su za čuvanje; tacna je uskrsna, a cvjeteke i trakice nisam lijepila tak da se mogu lako skinuti i iskoristiti ja sam vam od onih koji brzo otvaraju sve praktično što dobijem, nema stajanja i skupljanja prašine unedogled... |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majko mila, ovo je za mene znanstvena fantastika!!!
Nemam riječi(dovoljno)!!!! |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami ova torta ja nešto stvarno najoriginalnije što sam vidjela u zadnje vrijeme! stvarno super ideja, ali i izvedba!
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pregenijalna torta!oduševila me je izradom,koja je fantastična,a i samim sadržajem.koji divan način za pokloniti nešto potrebno mladim roditeljima.boje odlično usklađene,a dudice preslatke.u ove meni tužne i tmurne dane samo pogled na nešto tako preslatko vratio je osmijeh na lice.
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maredelmare, rose, Sasha i prila: hvala na tako lijepim komentarima
kolko sam shvatila, 'diaper cake' ideja je potekla iz amerike jer se tamo tradicionalno radi 'baby shower', tj. darivanje bebe za dobrodošlicu pa mi se zato to činilo prikladno za prvu posjetu bebi Kad stavim fotke izrade, vidjet ćete da to nije toliki SF, samo jako puno motanja i povezivanja proljetnih roladica |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam bez riječi.Vilica na podu.Ovo je materijal za "Dobro jutro,Hrvatska".(Možda "Globalno sijelo"?),,
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ova bi se galerija glat mogla zvati Kamina radionica čudesaaaaa.... nevjerojatna si curo draga... tvojoj mašti, inovativnosti, razigranosti, ali i svestranosti i velikom talentu doista nema granica... nešto originalnije nisam u životu vidjela i mogu si misliti kako su izgledali tvoji frendovi kad si im poklonila ovu anti-tortu.... nema šanse da bi ju ja ikad rasformirala, jer ovakav se poklon nigdje, ama baš nigdje ne može kupiti... moj duboki naklon majstorice
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme koji poklon , koja ideja, fantastično. Gledam i mislim da je torta, onda čitam..... kad tamo pelene! Ja ovo ne bi upotrebljavala. Takav poklon dobije se jednom ili ni jednom u životu! Stvarno si prava majstorica, nema ti ravne, svaka čast!
|
|
ANĐELKA
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki-ko?, Primavera i anđelka: čarobni komentari, najiskrenije hvala
Ipak se nadam da će se torta nakon nekog vremena iskoristiti, mislim da je doživljaj i trošiti tortu kat po kat, budu imali cvjeteke i fotke za uspomenu Recesija je, sve košta, šteta paketa pelena, kad beba prijeđe 5kg, bit će neuporabljive Bliže se i krstitke, onda ću se pozabaviti s umotavanjem poklona, imam ja još tog na umu |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je fantazija od poklona za bebicu!!!!Bravo majstorice!!!!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene bi jedino teška, al ono, zaista teeeeškaa kriza mogla natjerat da stavim u upotrebu ovakav poklon, a i tada bi teška srca. Ma to se ne smije dirat i gotovo!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
priča o torti od pelena je došla do mene još u požegi..........a sad nakon što sam ju i vidjela mogu iskreno i od srca reči da si stvarno totalno pozitivno udarena tj.opi..na.........drago mi je da sam te upoznala i da svoje ideje i pozitivnu energiju dijeliš s nama
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |