Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 41> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikice lijepi si primjerak crnoglavca kupila i nije bio skup. Hvala na upozorenju, ispraznila sam sandučić i idem pisati poruke...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Glikica...krasan je, baš si super prošla
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Belina, ti si
![]() Hvala i tebi draga!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Presadila sam svog crnca i vidjela da ima jako mali korjen za toliku biljku, jel to tako kod svih ?
I skratila sam ga za glavu, tj, odrezala sam onaj gornji izdanak, trenutno je na zasušivanju i sutra ću ga posaditi. Jel ide uobičajena zemlja za sukulente ? Možda malo više pijeska ? A što bi se dogodilo kad bih odrezala sve rozete ? Da li bi u tom slučaju stabljika i dalje živjela i ponovo dala nove rozete iz tih grana ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
glikice bi, stabljika bi ti nakon nekog vremena pri vrhu počela tjerati nove rozetice, umjesto jedne na vrhu, imala bi par komada
ja rozetu bocnem u istu zemlju kao i druge sukulente (najčešće vrtna + malo kupovne, vrtna je već puna sitnih kamenčića) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Joj Natalija, mene isto vuče da to napravim, ajde da čujemo još nekoga ! Jer u tom slučaju bih cijelo " drvce" ostalo golo, a onda bi trebalo potjerati po nekoliko novih rozeta na svakoj grani, zar ne ? Pa to bi bilo prekrasno.
Molim mišljene još znalaca sa ovog područja. |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
imaš na 4. i 5. strani teme slike mojih aeoniuma koje sam orezala
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako nisam neki znalac, na nagovor Duda-Lave sam odrezala glavu svome crncu, al bre, što oni sporo rastu, ma skoro kao pravi crnogorci !!! I odrezana glava lijepo napreduje, vidi se prirast mladih zelenih listova, a odrezano deblo, ma ima mladih rozetica, ali jako sporo rastu !! Ali.... ja sam imala samo jednu rozetu na stablu, pa sam poželjela još !! Pa odrezala, ali Glikice, tvoj je baš lijep ovakav, dobro jednu si odrezala, ali nemoj sve, bit će ti pregolo !! Ili više voliš golo . . . deblo ? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Natalija, vidjela sam, da, to je krasno, ali mislim da je sad kasno da to radim. Budem na proljeće, tamo negdje krajem travnja, početkom svibnja. A joj, ko će to dočekati ?
|
|
|
|
![]() |
|
moon draga, super izgleda, tako mali a već ima bebice
![]() |
|
![]() |
|
natalija....ma jesi vidjela, niti sama nisam mogla vjerovati da već ima malecke. Crnac se ne vidi na slici, no i on je do šarenka i lijepu tamnu bojicu ima, morat ću i njega slikati.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i mojih
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
MiraK.....kako su ti krasni
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Od čega se stvori ovo po listovima, jel netko zna?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Evo i mog ljepotana |
|
![]() |
|
Ma daj, niš ne valja puj-puj...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ajme Camellia prekrasan je !!!!! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia...krasan je, a sad na sunce s njim da potamni
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |