Lluvia - nesto moje |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 30> |
Korisnik | |
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je kutija zavrsena prije nekoliko dana. Za sada moja najdraza ... valjda zbog motiva... hm, bas me zanima hoce li ga netrko prepoznati...
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijica je jako lijepa i ima starinski štih, premda moram priznati da mi motiv nije poznat...
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neobična i baš zato lijepa,a ja ovako čorava pokušavam pročitati nešto ali ne i ne.sad sam jako radoznala
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si iskombinirala i napravila ali ni ja ne prepoznajem...nešto mi je palo na pamet...ali bojim se bubnuti... i ostati živa...Šala.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, motiv.......ne znam!
|
|
ANĐELKA
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje Izzy, Prila, Lula, Anđelka i Dorina... da vas radoznalost na muci previse i da ne gubite oci pokusavajuci odgonetnuti sto pise na kutiji - na gornjoj strani je faksimil meni najljepšeg ljubavnog pisma tog vremena koje je ban Petar Zrinski dan prije pogubljenja (29. travanj 1671.) napisao svojoj ljubjenoj ženi Katarini.
Eto, to mozda i nije uobicajena tema za decoupage, ali meni je srcu draga i jako posebna |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako tužno i romantično.... A ja još u PMSu...
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepa kutijica. i ima svoju priču..... |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim stvari koje imaju priču a ova kutija ju ima
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepa kutija
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, Mare, Kaća, Primavera - puno vam hvala, drago mi je sto vam se kutijica svidja, posebno zato sto mi je tako srcu prirasla.
Anastazija i Mare - i ja sam posebno slaba na svari s pričom, pjesme s pričom (Dylan) i priče s pričom... hm, ne zvuci dobro, ali mislim da znate na sto sam mislila Primavera... nekad davno mislila sam da cu se baviti povješću... a zavrsilo je na ovom i slicnim izletima (citaj: ispadima) u to podrucje |
|
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm, baš dobro zapravo zvuči ovo tvoje "priča s pričom". odmah sam se sjetila nekih koji pričaju priče bez kraja i konca a uopće nemaju priču . a što je najgore prisiljena sam to slušati gotovo svakodnevno
zato još jednom za tvoju kutiju s pričom...
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja, i ja... 8 sati na dan ... i onda dođem doma, zatvorim se u sobu i sutim i uzivam... i ponekad radim nesto kreativno... eto |
|
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iluvija kutija je zbilja lijepa i ne čudi što ti je najdraža!
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo lluvia i za kutijicu i za priču!
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha, Prila, Anastazija...
|
|
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je zaista prekoromantično...bravo lluvia!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepa kutijica a još i romantična...........joj što volim romantiku
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |