cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 66> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruže su predivne!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
evo i mene sa necime nisam uspjela slikati vrt al sam zato ovo nije bas nesto je
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bravo rose. Svaki put kad vidim složene aranžmane mislim: Pa lako je! ali mi ne uspijeva. Lijepo si složila!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš su lijepi aranžmani
|
|
![]() |
|
abelija ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 7 |
lijepi aranžmani i predivne ruže
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
šetuckam ja po tvom vrtu i gledam i gledam (škicavam), stvarno imaš lijepu kolekciju ruža al ova me naprosto oduševljava
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
hoja ,stefkaja,abelija,mimonde
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oooo treba i za aranžmane imati oko i ruku!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
minica imaš pravo...ova ruža je posebna
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Aranžmani su jednostavni, a lijepi
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Dragi moji cvijetni i necvijetni prijatelji zelim vam sretan i blagoslovljen Božić obilje zdravlja,srece i ljubavi
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sretno i tebi i puno takvih lijepih stvari!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Aranžmani su predivni
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš si lijepo to isheklala
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala cure na posjeti, korijenko to nije heklano to je Čipka
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
e pa ja sam sad pala na guzicu...najprije ovako neobavještena nemam pojma da imaš vrt....a onda dođem i ostanem bez teksta....prekrasan ti je vrt.....ja ću naravno izdvojiti ruže koje su predivne u svim svojim bojama
![]() ![]() I velika pusa za slatku malu pomagačicu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |