Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
..i sad nešto od moje juniorke...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
![]() |
|
Evo nešto novih radova...
![]() |
|
![]() |
|
E..kaća ja si umislila da moram nabaviti vodene boje u olovci..i onda uzela obične vodene boje i poigrala se...i ja sam zadovoljna doradom...baš se može lijepo doradit vodenim bojama cure vjerujte mi...
kaća tebi i svim curama na forumu.... ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ostala sam paf kad sam ovo vidila,genijalno si doradila ovaj cupic..sto cesce se igraj sa bojama kad ti ovako dobro ide ![]() junorka zasluzuje sve pohvale,svaka cast ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Juniorka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
neznam čiji je bolji rad! juniorke ili seniorke??? al svakako odlično i jedno i drugo!!!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
..cure..hvala vam...
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Bravoooooo, baš su ti super radovi, i stvarno je onaj prvi ćup uz malu doradu puuno bolji, a i kanta od juniorke je za svaku pohvalu, ide to vama baš!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo za juniorku! Znam da u pripremi imaš dosta materijala pa jedva čekam invaziju novih radova!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kako slatkoooooo!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo za juniorku!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...a moja juniorka uredila jednu malu kanticu za mast......
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ovaj "popravljeni" cup je pravi umjetnicki rad
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Preeeekrasno!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Pa ti si ženo genijalka...ovi ćupovi su me ostavili bez daha! Gdje ih kupuješ? Super, super, super!!!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
meni se posebno svidio motiv koji si izabrala za staru-novu kantu... |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jesssssss...pusa....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |