razglednice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 26> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja se slažem snijeg samo na razglednicama, samo se bojim da će nam opet i ovdje ponovo zahladiti....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Sigurna sam da ces vec naci nacina da na stazu pobegnes bar na neki vikend
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pupsy ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 40 |
![]() Pozdrav iz Daruvara |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantan, ovo je jedna od naših omiljenih plaža "kod kuline".More pre
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo malo slika iz Brela
![]() ![]() ![]() ![]() Paulownia ![]() ![]() ![]() Palme ![]() Porat ![]() Pogled na Biokovo ![]() ![]() Ogroman fikus ispred hotela ![]() Makarska rivijer smimljena iz auta na magistrali ![]() Omiš ![]() ![]() ![]() Cetina iz koje ja pijem vodu na Braču ![]() I na kraju smo došli i Split na fjeru, feštu Sv Duje ![]() ![]() ...bilo je puno štandova sa svim i svačim, ja sam slikala ovaj s kaktusima Bešlića ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Moram priznati da me najviše oduševio mir i tišina. Znam da živite od turista, ali priznaj da je predivno i bez njih!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Već sam mislila kako ću cjeli vikend provest doma, kad ono "prošetala" s tobom Lantana i baš si me razveselila. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Imaš pravo Baka za ovaj mir i tišinu, jednostavno je sve nekako umirujuće. Nisam stigla puno šetati jer smo stalno bili na predavanja, ali i ovo malo sam uživala.
Triša drago mi je da si malo prošetala po Dalmaciji ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prije par dana ja i MM smo se uputili biciklima na jedan izlet, evo par slikica..
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lantana,svaka čast
![]() ![]() Stefkaja ,mjesto predivno ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Super su razglednice
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Lantana,prelijepe slike!! Ja bih u Splitu trebala biti 17/18 jula,znaci mogla bih naletiti i na kaktuse Beslic
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |