Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 36> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gladiole su ti prekrasne, posebno bijelo žute i roza-tamno i svjetla kombinacija
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala SilveK
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni cvjetići, a mica mace su kao pusice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
što reći nego
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kamenjarček, panj, sukulenti, gladiole.... preslatko i prelijepo.
A mace?
![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Meni se najviše sviđaju potpuno bijele gladiole. Super su.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vodenike u crveno-bijeloj kombinaciji su sprekrasne
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Imaš predivne gladiole i kamenjar je krasan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Samo par slika, cvijeće je još na oporavku poslije moje odsutnosti. Usprkos pripremi i zalijevanju od strane svekija vidi se da im je falilo vode, a ova suša ne pomaže...
Kadife su u izvrsnom stanju! ![]() Mislila sam da ću propustiti ovaj cvjetić, ali on me dočekao: Ovo sam dobila od Renee: ![]() ![]() Moja mirisna hosta me dočekala u cvatu: ![]() ![]() I za kraj, lozica, lijepo napreduje: ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koja krasna hosta!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pa, mačak ne izgleda tako loše!
Svekri su si ipak dali truda!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome je! I ne vidi se da te nije bilo. Mora da si dobro priprjetila!
![]() ![]() ![]() ![]() Šalim se naravski. Ali poznat mi je taj osjećaj: ja ipak najbolje zalijevam...
![]() A cvijeće ti je krasno, svježe kao da žioviš u kišnim krajevima!
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hosta je predivna...
ima toliko zdravo ,sjajno lišće ,da sam i zavidna malo(moju jedu puževi
![]() |
|
![]() |
|
Živim u debeloj ladovini
![]() Ono što aš i nisu zalili nisam slikala, ali ipak sve je živo. Ja to obilno zalijem, a oni su to po malo, pa zato nije imalo većeg učinka. Je hosta je divna. Puževa nema, a u djelovima gdje ih je bilo sam ih potamanila, pa su valjda odustali. Hvala cure!. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I mene je oduševila hosta, nisam znala da ima tako lijep cvijet...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Zavidim ti na hostama i gladiolama
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj bijeli i prekrasno miriši, a cvjetovi još nisu svi otvoreni tako da cvatnja nije gotova.
Hvala! |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
lijepo cvijece a i fotke
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Moji favoriti su gladiola roza sa tamnom nijansom,i hosta.
Mora da ti je hosta u finoj hladovini kad je tako lijepa. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |