frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neće, neće...čizmica je ondje bila samo za fotografiranje..na sigurnom je!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Svaka ti čast za ovu čizmicu-ja kad sam je vidila u trgovini...bila je neka jaaako velika doduše...mozgala sam šta bi s njom...i odustala...
Ti si je baš lipo uresila ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Hvala maredelmare i Primavera!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Žabac je efektan , ali sam u galeriji slika pronašla mnogo zanimljivih stvari
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Među mnoštvom radova na temu lavanda,tvoja vrečica s čipkom je najljepša.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
žabac je fantastičan!
|
|
![]() |
|
Evo nakon duljeg vremena me uhvatilo...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro te uhvatilo i nek te dugo drzi
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
hvala
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
potpisujem Saritu
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Evo i tebe konačno.Slatke kuhače.Podsjetila si me da mene moje čekaju.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
..malo radila suvenire..
![]() ![]() ![]() ![]() ..malo se igrala s pitarima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
suveniri mi se bas svidjaju,kutija je jako lijepa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
suveniri i kutija su posebni, teglice preslatke....
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Prošli vikend u Beču je učinio svoje...inspiracija je jednostavno morala doći...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nije li ovo posljedica prevelike konzumacije Mozart kugli?!?!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kome li ce doci u ruke ova divna boca?
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |