Naš početak |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 22> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno rose! Može!
A da mi dojdemo do tebe! Baš smo tražile morske motive puno!!! Na kraju ovako izgleda zadnji rad moje učenice: |
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka čast učenici,rad je savršen a i imala je dobru mentoricu,pohvale i tebi andrea! kod mene ste uvjek dobrodošli
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kratko ne bacim oko na tvoje radove i vidi ti ovo..tu se i škola za pačiće male otvorila....cure super ste..legende ..
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kratko i jasno, divim se vašim radovima i vidi se da ste puuuunoooooo napredovale, skidam kapu
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene pritislo da nešto nabrzinu smislim za poklon. Mislim da će osobama se svidjeti.
... ovaj je već kod osobe koja se razveselila jako poklončeku... i naravno da joj se dopao poklon! A ovo je za uzvrat kaj ću dobiti praznu škrinjicu za buteljku!!! Da se osoba lakše odvoji od škrinjice! Do sada sam sve ljepila sa kistom, ali vidim da prstima lakše izravnam salvetu! |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet boje koje volim.
Spremam se u Fužine na rad u mom vrtu |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni radovi andrea,al ovaj sa bocama mi je naj naj. bravooo
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako, jako lijepo, posebno onaj drugi tanjur sa suncokretima
|
|
ANĐELKA
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja volim te boje, i motive i ubijeđena sam da su se osobe oduševile poklonima, a ako učenica nastavi sa ovakvim kvalitetom rada, nadmašiće učitelja
ps. ja baš mogu zamisliti sliku kreativne radionice u tvojoj kući i zavidim ti
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su lijepi,pogotovo ovaj zadnji
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svi radovi su lijepi, al najljepši mi je zadnji rad, s motivom grožđa, vina.
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zadnji tanjur ti je fantastičan!!! bravo cure!!
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bogme cure...kod vas je veselo i kreativno! bravo, tako treba!! meni je žao što moji neće sa mnom...u početku su probavali, al su se brzo zasitili...uživajte i za mene :) radovi su svakim danom sve bolji...ovaj zadnji tanjur je super, super!!
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kad prije..neki dan si kupila nove paketiće salveta, a već su radovi gotovi..bravo.. |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebala sam nešto danas i pokloniti. I imale ste pravo. Pokloni su se svima dopali!!!
P.S. Vilavito, predmeti su već bili ofarbani na prošlotjednoj radionici pa onda nije bilo teško lijepiti salvete! |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi tanjur,sa ruzama mi je prekokrasan
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rad tvoje učenice je super
a od poklona me se najviše dojmio suncokret
baš divni radovi
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekako malo vremena za sve što bi htjela raditi... ali... ipak sam prvo sve biljčice zasadila, pokosila travu, a onda opet se posvetila salvetnoj. Moja učenica barem jednom tjedno nazove i provjerava kad će drugi tečaj!
Sad sam joj već i najbolja teta, to nikad nije s nikim radila... Pa, evo novih radova... ćupić s jedne i druge strane okrhnuta romantična krigla - ćak se i svidjela pivopijama i drvena romantična tacna |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, pogotovo mi se svidio prvi ćup koji je popucao izgleda starinski.
Dobro ste stigli to sve napraviti uz brojna događanja u zadnje vrijeme. Ja sam u brzinskom pregledu tema, brat mi je došao. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično,svaka čast!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |