moj prvi rad .. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ideja je stvarno fenomenalna,prekrasno izvedeno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
ja sam malo u zakašnjenju pa sam tek sad vidila noževe i vrata. Noževi su ti mrak.... oduševili su me... Za vrata ti čestitam na hrabrosti, jer imam i ja nekako slične ideje al se nikako nisam usudim... evo sad si mi dala poticaja kad vidim kako ti je lipo ispalo....
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala vam cure..ja obično djelujem trenutno nikad za ništa nemam posebni plan..nekad ispadne hrabro a nekad glupo
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
nozevi, vrata, stol sve....BRAVO!!!!!!!!!!!!
vidim da me ceka muka buduci da imam u planu jednoga dana sav amjestaj doma 'srediti'...ali, slatka muka :)) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ne znam da li sam već napisala ali meni su vrata super napravljena...kao prava profesionalka....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Juuupiiii! Prepoznala sam, prepoznala sam!!!!!!!!!!! Pred dva tjedna sam ti bila pred kućom! Šetala sam od kupališta s prijateljicom razgledavajući apartmane. Ostala sam skamenjena kad sam vidjela ovu decoupage ploču i biljke pod njom i u vrtu kuće. Ali nisam bila sigurna...... Čim sam se vratila počela sam pomalo čačkati i eto, isčačkala sam.... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e jesi čaknuta pa šta nisi došla ...svašta..dođeš i prođeš..e pa sad znaš di sam i lijepo dođi
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
To je živa istina....Duda je jedna prekrasna , gostoljubiva osoba....kod koje se kad ju prvi put vidiš osječaš kao da je poznaješ godinama. Ja sam došla i ostala i uopće mi se više nije išlo od nje. Hvala ti draga.....bilo mi je ugodno u tvom društvu.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Izvrsna ideja i krasan rad. Odlično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
lula ..hvala
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Znam da ne grizeš, a sad znam i gdje si točno. Ako Bog da i sreća junačka, evo me dogodine. Ljetujem u Zloselu (moj svekar ima očevinu na putu prema Stankovcima). ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
po prekrasnoj ploči sam i na našla put do dude.
Duda veliki pozdrav
p.s. oleander je stigao do andree
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Duda, vrata su ti prekrasna... razmisljala sam o necem slicnom ali ukucani kazu stop..:)) Tekarotna posuda me oborila... osobno mi je to tvoj najbolji rad. Svaka cast
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |