Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 56> |
Korisnik | |
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bit će ribe!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kutijica je predivna...kakva je to boja na kutiji?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Miješane su 2 akrilne. Maslinasta i ivory
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo još jedne kutije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Saara, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
jel to ashedene-ova salveta. Izgledale su mi dosta tamne pa ih nisam kupila ( a cijena u nebesa) ali sada vidim da si ih iskoristila najbolje moguće. Kutija je pic pic
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Joj sara, predivne su kutijice, ružice su krasne i savršeno zaljepljene. Odlično!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
mene poklopac podsjeća na vilerove (ne znam kako se piše) goblene, a zna se da su oni uvijek bili neprocjenjivi!!!!
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Prekrasne kutice,baš su posebne
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutije su,da se nezna koja je ljepsa,prekrasneeeee..
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
fantastično
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala vam vrlo. Salvetu sam dobila tako da ne znam koja je. Dobila sam ovu nijansu i jednu više zeleno, pa ću pokušat nešto i s njom
|
|
![]() |
|
sarah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
Ajme,kakve kutije
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jaja,kutijica,fenimenalno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Sve ti je prekrasno, al ona kutiica s prve strane me uvijek ubode u oko!
![]() |
|
![]() |
|
Evo jedna nova koja sutra ide na rođendan i koja je trebala bit drugačija, ali eto
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Dakle, Saara, ovo je nešto jako posebno, divna je kutija. Ideja je divna. Daj mi reci kako si napravila ovaj otisak dlana? Čini se kao da je stvarno otisak, ali malo me zbunjuje slika. Izrezala si otisak ili si na njega prilijepila nešto? Tekst je pisan onim tankim, tankim pinelom?
|
|
![]() |
|
Obojala sam ruku, onda sam na to lijepila rižin papir. A tekst je pisan s kistom s kojeg sam ošišala sve osim 2 dlake. Ako imaš strpljenja provaj i hvala ti
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Odlično - odlično, i ona sa ružicama i ova sa rukom. Ona je baš drugačija od svih kako ih mi obično radimo.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Orginalno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |