Rose-moj decoupage |
Odgovori | Stranica <1 1011121314 19> |
Korisnik | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vedro, proljetno....e, ovo ti je jako lipa kutija rose!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leptirići šarenići lete od cvijeta do cvijeta,fantastično.
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava kutija za pravo toplo proljeće s mojim omiljenim leptirićima. Bravo!
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako vesela, razigrana i proljetna kutijica koja izmami osmjeh čim je pogledam.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a joj sto me nahvališe,sva se crvenim,crvenija sam od jabuke
drage moje ja vam se od srca zahvaljujem pravi ste poticaj! |
|
Angell
Već proklijao Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ooooo bem mu miša,ma predivno je sveeeeeeeee....,svaka čast,svaki dan sam negdje kod nekoga u galeriji,ma prekrasno je sve..ali meni su one limene kutije zakon,kako radiš ih...poslal sam ti pp..,a ja samo gnjavim ljude,sorry,nadam se da ću i ja nekome moći ovako pomoći kao vi meni,hvala svima cure.
|
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veselo i lepršavo kao i naša Rosica!preslatko!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
angell,slavica,primavera,hvala vam puno na posjeti
evo još jedne kutijice,motiv je sa rižinog papira. |
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preeekraaasnooooo!!! Moj najdrazi motiv, odlicno si doradila bojom, izgleda super
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam biljana ja obozavam ruze,meni su isto najdrazi motiv.
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moderatorice,divna kutija,ruza je dosla do izrazaja u svoj,svojoj ljepoti.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljana,sarita banana,od srca vam hvala na divnim komentarima
|
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruža je prekrasna, odlično je iskorištena na kutijici.
Sad me zanima jedna stvar: da li se varam ili se naša rose boji još malo intervenirati u neke radove? Sve je to na odličnom putu, ovoj kutijici se nema što prigovoriti jer je stvarno lijepa, ali kao da joj nešto malo fali, neka sitnica. (tu je i onaj rokovnik s prekrasnom ružom kojemu još neka sitnica fali) Želja mi je samo malo još potaknuti tu kreativnost koja nikako da do kraja izleti van, a tu je kuca. Ne treba se ograničavati, nego uživati i igrati se. Nadam se da nisam bila preoštra. |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kad sam vidila ovu kutiju palo mi je na pamet ono: svaki dan, u svakom pogledu, sve više napredujem"
Ovo sam mislila na tebe....a nadam se da važi i za mene. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šabica,imas pravo,nikao da oslobodim sebe do kraja kad radim salvetnu.
meni jedino sto fali na ovoj kutijici je sjaj,lakirala sam je akrilnim(prozirnim lakom)na bazi vode al matiranim pa sve gledam da uzmem nesto sa visokim sjajem,ja nebi nista dodavala. jučer sam popravljala onaj rokovnik al nisam zadovoljna. ne bojim se intervenirati u radove već jednostavno sad nisam tih mogučnosti,i nikako nisi bila preoštra drago mi je čut ovakva mišljenja. mare moja hvala ti na lipim ričima,trudim se koliko god mogu da budem sve bolja i bolja. a ti već šibas velikim koracima naprjed! |
|
Šabica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Strah sam više rekla ono pod navodnicima, nikako nisam uspjela naći neki prikladniji izraz.
Nemam ni ja baš previše stvari za decoupage, a to i nije uvjek loše jer potiče na inovativnost. Ono što je najvažnije kod svega je da čovjek uživa i da se opusti jer ovo je stvarno jedna prekrasna zabava. Samo hrabro naprijed! |
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S ovim se u potpunosti slažem, ja još manje znam što ću kad imam više toga Često izađem iz hobby dućana da ništa nisam kupila i radije iskoristim što imam... Ili prekopam cijelu kuću da nešto nađem i na kraju se snađem s onim što mi je nadohvat ruke... Treba si nekad uskratiti koji materijal da bi bili blagoslovljeni kreativnošću i inovativnošću Burazu i meni su roditelji što se legića tiče kupovali samo ona obična velika pakiranja pa smo bili sretni kad bi mogli koju gotovu ljudsku figuricu dobiti, ali zato smo čuda s tim slagali jer smo s tim raspolagali... I odrasla sam na bojicama i papirima, zato mi često ne sjedaju oni gotovi pečati za scrapbook i takve "komercijalne" stvarčice (koje su i poprilično skupe)... A možda mi je zato dovoljno dati kvadrat papira u ruke i ja sretna sfrčem od toga neko origami čudo Rose, radovi su ti sve uredniji i promišljeniji, i uvijek decentni i oku ugodni, ova zadnja kutija mi je apsolutno prekrasna, ali i ja primjećujem da pomalo igraš na sigurno Kao da se na mahove opustiš i odmakneš od jednostavnoga (s odličnim rezultatom) pa se vratiš sigurnim varijantama... Slobodno malo više eksperimentiraj, čisto sebi za dušu, osjećat ćeš se još bolje kad vidiš da je iz tvojih ruku izašlo nešto neviđeno I to uopće ne znači da trebaš koristiti više boja ili više šarenila ili više motiva, nego istražiti načine kako s manje napraviti više |
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Recimo, meni ovoj kutiji s ružom ništa na prvi pogled ne fali, cijela je lijepa,
ali ako bi htjela neki odmak od tog matiranog sjaja, možda uzeti obični prozirni lak za nokte i samo naglasiti ove bijele,tj. beige dijelove latica Možda je ideja blesava, ali to mi je sad palo napamet pa da ne odleti |
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutija sa ružom je divna kao i ime njene autorice,
|
|
Odgovori | Stranica <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |