Ruselija - Russelia equisetiformis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 30> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Divan je, a Bebolina je nezasitna! (Nadam se da nisi ovu udomila jer su ti one od mene naglo propale?), vec da zelis imati crvenu kisu cijelo ljeto na svakom cosku vrta.
I moja jos cvate. Ona vani oskudno, a one u plasteniku vrlo obilno. Sunca ima na pretek, to im godi.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Od 4 grančica koje si mi poslala, samo se dvije dobro drže i to obe crvene, dok su bijele propale. Ako budeš na proljeće imala koju sadnicu bijele, javi mi se u pp-u
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Pohranjeno u memoriju.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
OVO JE BILJČICA KOJA ME JE NAJVIŠE ZADIVILA BRZINOM RASTA I ŠIRENJEM A definitivno i najlakšim zakorjenjivanjem svih pinciranih grančica!!! U mom životu!!! A pokušavala sam sa svim i svačim!! Ovo bi bila biljčica koju bih preporučila svakom cvjetkoljubcu-početniku!! Rezultati ti zbilja daju krila!!! Bebi, a tvoje antičke teglice su fantastične!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cimicifuga, prekrasna ti je. očito imaš sve uvjete za njen uzgoj zimi i šteta bi bila da ju nemaš. po ljeti je sa njom lako. mislim da joj imaš idealno mjesto i ona ti to pokazuje.
ja jako volim ovaj forum baš zbog dobivenih biljaka, svaka me na nekog sjeća! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga CIMICA,
Ruselija ti je prekrasna,koje ti je boje?
![]() Veselim se da tako brz raste.Dobra ruka ti ju je dala!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Belina, crvena je "kao Antonijina" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
gdje toga ima???ja sam odusevljena...a nasi rasadnici ocito nula nad nulama...ajooooj.... |
|
![]() |
|
Kupit ću ti je ja kad za mjesec dana idem u rasadnik u Vodnjan, tamo ih imaju i nisu skupe
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Ajmeeeeee....BEBI da li je taj odgovor bio namjenjen meni??????????toliko me jos nitko nije iznenadio....
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hehe irenaidani baš si me nasmijala ovim postom,što ne,tako malo čovjeku treba da bude sretan..a ruselija je zaista razlog za srecu,predivna je
ja cu svoju sutra presadit,pa se mislim stavit je u vecu teglicu i vrhove od par grancica zabost u zemlju u teglici da mi se ozile |
|
![]() |
|
istina kamenjar...ja nisam naucena dobit od nikog nista na mukte...ovo mi je sad ....neopisivoooooo kamenjar...a tebi zelim da ti se sve sutra primi....a da jos malo svejedno pocekas...????
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ineće joj biti ništa presađivanjem ,ako bude hladnije vrijeme ja zemlju unesem u kucu i presadim u kupatilu..nece ruselija jos vanka ,presadit cu je i ostavit u kuci ..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala hvala hvala hvala ....
![]() |
|
![]() |
|
ella16 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 31 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 46 |
ajme, predivna mi je ova biljka.. i tako bi dobro izgledala na mom sunčanom balkonu |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ella 16, na Flori će biti sigurno, ovih dana je nisam vidjela nigdje osim u Šnajderovom katalogu.
Moja ruselija se lijepo oporavila:
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |