Podranea-Pandorea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 19> |
Korisnik | ||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
|
Koji je naziv za tu sarenolisnu pandoreu?
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
fatka možda charisma, prva sa ovog linka
http://www.gardeningwithangus.com.au/plant-index-page.php?genus=Pandorea |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Mislim da ću novu, mladu imati iz reznice. Ona sa Brača je izgeda smrzla
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Preživjela je, ali čini mi se da je manja nego što je bila, pušta novu grančicu... |
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Da, smrzla je i podranea i pandorea i sada imam nove zakorjenjene reznice ali me ne pitajte što je o listu mislim da je PANDOREA. ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
i moja kasni sa cvatnjom. lani u ovo doba je uvelike cvala a sada tek formira pupiće. i moja je, ko da je ušla use.
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
I moje su izgleda ušle use !!!Ne mogu reči da od njih ništa !! Sve su žive, imaju mlade nove grančice, ali tko će bre, dočekat prve cvjetove !! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
|
Bebolina, prekrasna je! Tvoja je drugacija od moje, moja ima bordo sredinu. Nisam znala da postoje dvije roza vrste.
|
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us I moja je pred par dana procvijetala !!! Svaka grana je prepuna pupoljaka !! Cvast će kao velika !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ps; ne gledajte moje ruke i nokte, ja sam žena sa sela !! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us E, a sada opet ja, ja nebi bila ja, kaj je od ovog podranea a kaj pandorea ?? Jedino znam da su ove malecke u 3 teglice . . . . . ![]() Uploaded with ImageShack.us . . . . djeca od ove ljepotice, jer sam iz mahune sa sjemenjem sijala !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Bravo Free!
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
jučer sam u jednom rasadniku vidjela ovu ljepoticu, mada nije u najboljem izdanju
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
|
Natalia, super bijela pandorea, nemam je, a cula sam za nju. Jesi li je kupila, ili samo slikala?
Free, je li ona slika cvijeta od moje pandoree? Nekako mi se cini da moja ima mnogo jace bordo oko, a ova tvoja je slicnija Bebolininoj, iako je mozda to samo razlika u fotoaparatu...Zivo me zanima da li postoje dvije vrste roze, ili samo jedna. Inace, meni se cini da je sve na tvojim slikama pandorea, ne vidim podraneu. Jesi li sigurna da imas obje?
|
||
OPG 159365
||
![]() |
||
|
nina samo sam je slikala
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
postoje dvije vrste roza pandoree,prošle godine sam imala sa bordo okom,koja mi je ssmrznula a ove sam uspjela nabaviti /gore na slici/ koja ima samo maleni bordo obrub a sredina žuta
|
||
![]() |
||
|
Pošto je moja na suncu, vjerojatno je zbog toga svjetlija, a Bebolinina mi se ćini da je u sjeni !! Ali....možda ipak ima dvije varijacije cvjetova ove ljepotice !! A kak veli jedna naša pametna turbo boc-boc žena, nekima znam samo ime, nekima samo prezime, a nekima ni jedno ni drugo, ali ih sve volim i uživam u njima !! ![]() Nina, sigurna sam da imam i podraneu i pandoreu !! A koja je koja, i kad procvijeta nije mi jasno, priča je ista kao ; što je bilo prije, koka ili jaje ?? |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
A, dakle ipak su dvije vrste roze!
Hvala, Stefice, to me pitanje mucilo duze vrijeme.
Free, vrlo ih je lagano razlikovati po listu. Podranea ima skroz tanak list, a pandorea kozast (poput kamelije, stefanotisa), Ima i drugih razlika, podranea ima daleko vise redova listova na jednom snopicu, po 10-11, a pandorea cini mi se 3 ili 4.
|
||
OPG 159365
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Da li za zakorjenjivane uzeti hormon za zeljaste biljke ili za poludrveneste? To me muči jer mi susjeda ima pa bih zakorjenila.Pandorea je u pitanju bar tako mislim ima 5 listića u snopu
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |