Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hosta - Funkija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hosta - Funkija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 21:32
belica...baš su se rascvjetaleClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 14:40
evo moje procvale

trebalo bi ih malo i zaliti LOL
belica,zagreb
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2012 u 20:05
moon, još je uvijek ima dovoljno Smile
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 18:40
hoya....LOL...kad si dobricaBig%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 17:48
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

pa kako to hoya, jesi li i ti svoju posadila u vazu ili u vrt...
Sad sam vidjela da sam nejasno napisala. Moja se u zemljii puno sporije širila nego ona u vazi. Kasnije je nisam više ni uspoređivala jer sam ja moju svako toliko dijelila.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 23:20
fala dado smile57
pratiti ću situaciju
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 23:02
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

zašto meni hosta ima izgužvae listove? kao krep platno... lani, kad sam je kupila nije bila takva

1. neke sorte imaju takve listove no bududci da takva nije bila lani onda nije to
2. mozda je mutirala i izbacila drugaciji izboj, to je dosta cesto kod hosti
3. latentna steta od hladnoce
4. neka bolest ili virusna infekcija ili steta od zelenih usiju
5. list se nije razvio do kraja ili ima poteskoca se razvijati

puno toga moze biti, tesko je reci preko slike :)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 23:02
moon svi su takvi, svi rastu zgužvani...
nema vidjeti nikakavih drugih anomalija, jednostavno imaju tu "krep teksturu"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 22:48
natalija...ovo izgleda kao da se zgužvala još dok je u onom tuljku bila, jeli svaki list takav ili samo par
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 22:45
pa kako to hoya, jesi li i ti svoju posadila u vazu ili u vrt...
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 22:42
zašto meni hosta ima izgužvae listove? kao krep platno... lani, kad sam je kupila nije bila takva

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 22:28

Prekrasne hoste. Mislila sam da ih imam dovoljno, a nemam ... Kao i moon one su mi uz zvončike jedne od dražih biljčica.

Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

moon, prekrasne su ti, imaš ih dosta vrsta. nikad mi nije palo na pamet saditi ih u graste. kradem ideju!

Antonija, prvu sam hostu dobila pred petnaestak godina i odmah je podijelila sa susjedom. Njena je za par godina prepunila vazu, a moja još danas nije tolika.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 20:04
Perla...hvala, da imam više povoljnijih položaja , sve bih pretvorila u hoste, heucere i sl. biljčiceBig%20smile
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 06:05
Ho, ho, draga moon! Kod tebe Aleja zdravih i robusnih hosti!Thumbs%20Up

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 22:06

Retriver Sara, Anastazija hvala vam....antonija....ma samo naprijed, tu pijuckam kavicu i veselim se svakom novom listiću

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 21:44

Prekrasne su   smile94.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 21:31
moon i ti imaš divne primjerkeSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 21:06
moon, prekrasne su ti, imaš ih dosta vrsta. nikad mi nije palo na pamet saditi ih u graste. kradem ideju!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 20:57
Malo su narasle:

Rasadila sam ih i u cvijetnjake pa ih imam i na terasi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 19:16
jedna ptičica mi je cvrkutnula da je Perla stavila fotkice hostinjaka na temu, pa eto mene brzo, brzo da bacim pogled...no, ajmo po redu ...
Nemrem a da ne izrazim oduševljenjem Ciminom fotkom njene hoste, odnosne cijele te kompozicije, to mi je nekaj predivno, moji komplimenti, CimiClap...
Perla draga, poznata mi je tvoja priča o hostinjaku, alo ovo je sada već zaista dojmljivo, sve prvoklasne ljepotice tako harmonično ukomponirane (bez obzira na selotejp), nisam očekivala da imaš toliko vrsta. Moja trenutna favoritkinja je mala mišje uheko...
Vera, ovo će biti prekrasna sjenovita gredica, a već sam i vidjela heuchere kojima ćeš popunjavati praznine...kao što ti je već netko predložio i ja bih ubacila astilbe, vidjela sam krasnih primjeraka kod gospođe s heucheramaWink.

Cure, svaka čast, čestitam svima na vašim ljepoticamaClap
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.