Franjicine kopanjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 51> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo sa školjkama je prekrasno,Franjice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Franjice, ono sa školjkama ti je prekrasno!!!A to kamenje iz Maslenice je još ljepše... I ja svake godine dovučem kamenje iz Selina a to ti je par kilometara dalje!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
"....Franjice, ono sa školjkama ti je prekrasno!!!A to kamenje iz Maslenice je još ljepše... I ja svake godine dovučem kamenje iz Selina a to ti je par kilometara dalje!!!" pa onda još malo dalje Starigrad Paklenica, a joj u NP Paklenica kakvog kamenja ima
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Moš si to zamislit???
Samo što me strah, ove godine bi moglo biti puno zmija!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa u tom dijelu se uvijek priča o zmijama, sva sreća kad ja zatutnjim svojim kilama one se razbježe
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti sa svojim kilama još uvijek možeš zatutnjit, pridružit ću ti se, pa kad mi sipnemo otrov, nema te otrovnice, koja može konkurirati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Cure dajte molim vas onda početkom šestog mjeseca bih ja naručila jedno tutunjanje po Paklenici i okolici, jer tada planiram malo na more!!!
![]() |
|
![]() |
|
To za zmije znam da se priča, ali imaš neke godine kada ih je stvarno jako puno (kažu stari ljudi, seljani) , ako u proljeće bude toplo i ako ima puno kiša onda ih sve stjera sa stijena dolje nama.Moj svekar i muž pričaju da su osamdeset i neke ubijali dnevno po nekoliko komada, te da nisu uopće mogli vani sjediti!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
uf....ne podnosim zmije...kad neka svrati kod mene danima poslije gledam to mjesto sa jezom
![]() |
|
![]() |
|
Iris ni ja ih ne volim, prošle godine sam imala bliski susret treće vrste!!!
Išla sam pomesti terasu a na kraju terase je ogroman oleander i ja je slučajno skužim u njemu, probaj si zamisliti kako sam vrištala bez obzira što je to bio onaj blavor, tako ga dolje kod nas zovu.
Muž ga je jedva istjerao iz oleandera, a sin mi se i dan danas sjeti kako je tata na moru tjerao zmiju...Ma užas...
|
|
![]() |
|
Ma ajde dosta više o zmijama, pa kaj vam je bum se sva ispirepadala pa se više ne bum usudila ni spavati vani, niti bosa hodati ...joj, joj puce, najte mi takve stvari pripovedati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Može u rubrici "kućni ljubimci"- ja imam prijateljicu koja neće imati onu zelenu gumu za polijevanje cvijeća, jer ima fobiju od zmija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ha, ha Franjice , baš smo bezobrazne, zauzimamo ti mjesto, ali naći ćemo mi već sebi negdje mjesto!!!
Triša što se tiče gore navedene rubrike ja ih ne bih ni tu stavila,jer ih jednostavno ne volim i imam strah od njih!
Ali sada je stvarno dosta o toj temi, ipak mi ovdje pišemo o puno ljepšoj stvari a to je CVJEĆE!!!
|
|
![]() |
|
Joj cure, kad već pričate o zmijama, sjetila sam se jednog doživljaja iz Istre. Moj nećak i ja smo očekivali njegovu tetu i tetka (obitelj s tatine strane) na putu s plaže smo uz kamenje sakupljali i grančice i cvijeće. Imamo 20 minuta pješice u brdo kroz šumu, vidjeli smo prekasan cvijet i jasno da je i on došao u naš aranžman. Došli smo do tete i tetka, mali sav ponosan pokloni teti cvijeće, kad tetak prozbori: "no samo nam je falio još jedan zmijski jezik". Cvijeće (smaoniklo, uz put, koje smo ubai zove se "zmijski jezik". Nekako mi se čini da im se naše cvijeće baš nije sviđalo
![]() |
|
![]() |
|
Nema potrebe da se "mičete" iz mog dnevnika, ja samo možda cijelo naše druženje shvatila ležernije. Bitno mi je vidjeti kako napreduju moje kopanjice, istina je da sam to tek uočila kad sma počela pisati i slikati, no najbitnije mi je druženje, komentari, poticanje, bockanje. Nije da nemam društva (imam 3 sestre i brata.....), drage prijateljice, dobre prijatelje i puno znanaca. No ja VOLIM LJUDE, volim druženja i koliko ste vidjeli volim se šaliti. Znam da je foum o cvijeću - no ja sam shvatila da je ovaj naš forum - forum CVIJEĆELJUBACA. a kako sam ja LJUDOLJUBAC tako sam se ovdje zasadila kao CVIJEĆELJUBAC.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Sad sam tek vidla kak si mi inovativna i kreativna! Prekrasno je !
Svaka čast Franjice! ![]() |
|
![]() |
|
Od silnog filozofiranja danas sam vrlo malo radila, došla kući oko 20 sati, na ogradi me dočekala vrečica sa poklonima i odmah sam se primila posla. Susjedica mi poklonila sabljice, aloe vere i jedan kaktusić koji sm skoro već zaboravila. Imali smo ga davno doma kod moje bake. Zvali smo ga prstići pa su me ovi danas prstići silono razveselili.
![]() ![]() Aloe vere su prekrasne, zdrave, i dugačkog korijena, stavila sam ih za sada u jednu teglu pa ćemo vidjeti koliko će brzo rasti.
![]() Sabljice takve već imam, no cvijeća nikad previše. Škicam susjedinu sa žutim obrubom, sigurna sm da će se i ona jednog dana došetati preko ograde k meni.
Malo me muči to što tako brzo nakon sadnje idem na put, no valjda će se MPS barem dva puta tjedno sjetiti zaliti cvijeće.
Dan mi je baš bio nekakav težak, naporan, osjećala sm se jadno i iscjeđeno. Cvieće na ogradi me jako razveselilo i dignulo moral. Ma nisam ja baš takva niš koristi kad mi ljudi ostavljaju poklone (koji će me posebno razveseliti,vidim da je slušala koje cvijeće volim) a da me danima nisu vidjeli. Evo, kako sitnica dobrote ljude učini sretnima.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasni pokloni!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sabljice su ovo najveće? Kod nas to zovu puničini jezik
![]() Franjice, buš mi prosim te lijepo ![]() razmnožila onaj kaktusić prstići? Imala ga je nekad moja baka ali joj je krepal... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 51> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |