Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 09:40
Tu sam ja, tu sam ! 
A imala sam nekih problema sa postavljanjem slika, sad kad je to riješeno, evo odmah jedna slikica, dokaz da je proljeće ipak tu, bar u najavi:

Nije baš neko cvijeće, ali je ipak u mom dvorištu !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 17:04
A evo pravog cvijeća:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 17:06
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 20:13
Već proljeće viri a mislili smo tko će ga dočekati.Što ti je ono bordo na gornjoj slici?
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 20:38
Najprije pogledam prvu sliku i vidim panj i pitam se što s panjom, kad ono uf na njemu mali gušteri. Bome oni uživaju i sunčaju se. Kad bih vidjela kod nas bilo bi  smile39.
Ove druge slike su ti baš super pogotovo šuti šafrančići.

"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 21:17
Arim, ono bordo je neka mlječika ( valjda neka vrtna euphorbia), zgodna je. Cijelu zimu je takva i ja sam oduševljena s njom. 
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 21:19
Karli, jel da mi je krasna "gušter- family" ? Čim malo sunca bljesne, evo i njih na sunčanje. 
A šafranići su i meni baš preslatki. Hug.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 21:35
Iako imam jako puno slika, pokazat ću samo nekoliko koje sam slikala nakon snijega( kojeg baš i nije bilo previše, tek toliko da označi da je zimsko doba):

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 21:44
Glikice ova ljepotica sa crvenim bobocama(opet neznam ime)lijepo napreduje jesi uspijela nabaviti kiselu zemlju,moja jadnica jedva preživljava. Inače sve je lijepo i u zimu.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 22:07
Gaultheria......jedna je u dvorištu u običnoj zemlji, a druga je ostala u tegli, kao malo zaštićena iako cijelo vrijeme vani. Obje su dobro podnijele zimu.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 22:11
A. meyeri navodno sporo raste ? Čini se da kod mene nije tako, sjećam se kolicki je bio lane u proljeće kad sam ga kupila, tijekom prošle sezone je lijepo narastao, a pogledajte sad ove izdanke:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 22:51
Na verandi se nižu lijepi prizori:

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 23:29
Veranda krcata lijepim sukulentima,a dvorište se polako budiTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 08:46
Ovaj crnac je prekrasan.Kolika ti je temperatura na verandi?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 09:20
MK je, veranda stvarno krcata, više ni sama ne znam odakle mi toliko toga, nakupilo se......

Osice, temperatura na verandi mi je uglavnom 10-15 stupnjeva. U onim hladnim danima pomogao je malo radijator koji sam jesenas ugradila. 
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 09:23
Prekrasno ti je sve,kako samo sve stigneš!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 10:35
Glikice, sve ti je divno draga ali mi je za oko zapeo asparagus meyeri - joj, moj veliki u vrtu mislim da mi se smrznuo ove godine arghhhhhhhh, nevidim nikakavog pomaka ni novih izboja ( za razliku od obicnih aparagusa koji su krenuli sa mladim izbojima k'o ludi)
Sad ti je nazaustavljiv -  uzivaj draga
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 10:46
Klaudija hvala ti ! Ali nemoj ti ni svoga otpisati, vrlo lako moguće da je podzemni dio ostao živ pa će kasnije potjerati nove izboje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 13:46
OSice, da ti iskreno kažem da za cvijeće uvijek imam vremena, pa tako često kućni poslovi ostanu za kasnije. Biljke nemaju vremena čekati, one su živa bića.......a poneka prljava šalica ili čaša u sudoperu i onako neće uteći.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:00
Jedna od mojih travica, ova baš luckasto izgleda danas:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.