Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 117118119120121 125> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim šetati tvojim vrtom,jedva čekam vidjet kamenjar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milina popit jutarnju kavu uz to bogastvo tvojih krasotica..i jos k tome mala njuska ..milina bozja
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravo bogatstvo boja kod tebe
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno je kod tebe, obožavam velike vrtove poput tvog; polemonium je tako ponosan, jedva čekam da procvjeta |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je već rečeno, bijela hosta je savršena, ostaje li cijelu sezonu bijela. đe si je nabavila, je li možda iz bb vrtlarije.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
antonija, prošle godine sam kupila lukovicu u Brico storu. BB mi je rekla da nije stalno tako bijela nego da kasnije pozeleni. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne dijelove iz svog vrta si nam pokazala i još bilje si uh uprizorila ! Vidim da ti jednako dobro ide i vrtlarenje i fotografiranje !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
konačno slike draga , znaš da ja volim tvoj vrt i šteta što imaš problema s postavljanjem slika jer vjerujem da je kamenjar trenutno zaista divan.
Melvin je , miš mali . Hosta se i meni sviđa baš zato što je takva, zaista je posebna. |
|
belica,zagreb
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš nemam sreće - počnem stavljati slike i odjednom piše: server error (i njega sam sredila ). |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u nastavku zanijemjeh od ljepote.
evo sad bi rekla da je proljeće u tebe prije stiglo. moj acer je tek počeo pomalo listati a bome i kamenjarke su ti rascvjetanije! pomagač je pravi slatkiš! frizura mu je za pet!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan rascvjetani kamenjar , pomagač
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet prosetala ,i uzivala .....sviđa mi se tvoj vrt ali svejedno s nestrpljenjem cekam slikice skukulentica ,volim ih viidt kod tebe
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar kao bombončić.
A smeđi čuperak je pravi slatkiš. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako sam u zaostatku( iz objektivnih okolnosti) zavirih u najljepši proljetni vrt i bez lažne skronosti doista jepreljep vrt , u pravilu ne želim izdvajati ništa da se nešto od ove ljepote ne bi naljutilo a to bi mi bilo žao i zato moj do poda, jer trud se protkan ljubavlju isplatio i višestruko ti vratio svojom ljepotom. Ali ipak pomagač ti je za +5 (toliko valjda i naša Andina daje svojim mravekima)
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <1 117118119120121 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |