Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 272>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 08:47
I ja držim fige za adame.
Ma sigurno ćeš ih uspjeti spasiti ne sumnjam ja u tebe.

A proljetno cvijeće ti je prekrasno, samo mi reci, jestu ono zaista plave maćuhice ili one ljubičaste, kao kod mene?

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 09:06
Hoyčika, nadam se da će se adami izvući i da će buritosi narasti lijepiii i bucmasti Thumbs%20Up

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 09:14
drzim ti fige da spasis adame
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 09:23

Ovo nisam znala da se rane pokrivaju pepelom......

Moj "kupljeni" burito završio kao i Bakin - otišao u vječna lovišta, istrulio, a od malih buritića uspjela sam spasiti jednog, popiknula sam ga okomito i sad čekam....možda se primi Embarrassed

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 09:51
Moram i ja reći: da samo ovo. A cveteki prekrasni!Big%20smile
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 10:01
.smile227..koje visibabe... konačno stiže proljeće....znam da imaš zahtjevnijeg cvijeća ali me visibabe nakon ove preduuge zime posebno vesele
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 14:50
joj sad gledam tvoje adame tak bu i moj zavrsio izgleda...skroz je pozutio i zadnji list koji je ostao...a ovo za pepel nisam znala...mozes mi malo objasniti,kak i sta...pleasesmile58
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 16:21
Lora - u nedostatku boljeg - dobro je i ovo
Lantana - znam da nemaš visibabe, ali tvoj je vrt i bez njih nezamjenjiv!
Silvek, to je početak mojih zbrajanja zimskih šteta. Ajmo se nadati da je manje toga nego se bojimo.
Smrcko - i treba im držati fige. Da vidiš koliko je malo ostalo od lukovica.
Proljeće, maćuhice su stvarno baš tako plave. To su moje boje!
Kontesaa - buritići me ovih dana uveseljavaju - stvarno na oko bujaju.
Gio, hvala ti i sorry: dugo nisam bila kod tebe u vrtu, a patke će se naljutiti. Ima nas puno, a ja imam obavezu više i stvarno se trudim da navratim na forum, onako nabrzaka! 
Korijenko - burrito traži strpljenja i samo malo prskanja, ali redovitog!
Bako, imam kompleks kad vidim tvoje cvijeće: uredno, u punom cvatu, šareno ...
Franjica, skoro sam povećalom tražila, a na kraju su visibabe skoro ocvale, a da ih nisam primjetila. Kad su u ćošku.

Maslačak, mislim da sam kobnu grešku napravila kad sam ih prije tjedan dana zalila. Kad sam došla u konobu bio mi je sumnjiv i zabola sam prst dublje u zemlju. Lukovice su bile trule. Odmah sam istresla cijelu vazu i oslobodila lukovice i žile od zemlje. Skalpelom sa odstranila svi trulež i još malo zdravog. Ranu bi trebalo tretirati ugljenom, ali u nedostatku boljega poslužila sam se pepelom. Sad se ovako suši. Kad zarastu ponovo ću ih posaditi dublje u zemlju, a pepeo baciti.
Ovako sam radila prije par godina i uspjela sam. A bila je i gora situacija.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 20:50
Kod tebe će to sigurno ispasti super, jer znam kad sam dobila jedan debeli "batrljak" difenbahije, koji je izgledao smješno, a sada se kćerka hvali s već četri prekrasna velika lista - naravno da ju je uzurpirala, jer ona kao ima više mjesta.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:22
oprosti...kako tretirati ugljenom neznam..znaci bilo bi mi pozljno odrezat list pa napravit sta?'  sorry sta gnjavim al toliko volim adam  a na kraju mi se cini da ce prppasti ..nisam primjetila da je trul...sam s susi list...smile43
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 22:33
Maslačak, nema problema ako se samo list suši. Meni su prijašnjih godina ostajali bez ijednog lista pa su na proljeće iz lukovica potjerali mlade i jake listove. Kod mene je problem što je pri vrhu zemlje korijen počeo truliti  - to see odmah vidi.
Ja nisam imala ugljena - inače bi ga usitnila u prah i umočila ili posula lukovice.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 22:45
bas cu sutra pregledat ponovno...mozda je i kod mene tak...sad znam lijecenje...
hvala ti...
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 22:59
Prekrasne maćuhice.
Izliječit ćeš ti adame ne brini.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 09:42
draga hoya,sigurno se necu naljutiti,kad god dosla u moj vrt
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 09:59
Kako je završilo sa tvojim "bazenom" u vrtu, ima li štete?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 10:12

Maslačak - brzo u kontrolu Wink

nuna - hvala na podršci Thumbs%20Up

gio - a ja sam bila u tvom dvorištu iz bajke - sluti se sva ljepota  

Cimi - malo sam agapantusima dodirivala lukovice. Bojim se da oni nisu preživjeli potop, a zimu i mraz jesu Cry
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 13:50
isla sam danas gledati i samo su okolo oni listici bili smedi i mekani...i kad sam ih otrgla vidjela vidjela sam mali pupic ...to valjda bude listic... al sad znam savjet ak se kaj okrene....
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 16:58
Meni se isto čini da je više štete nanijela silna kišurina nego snijeg, čak i maćuhicama.Confused
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 17:23

Bako, meni je ona campanula što ima cvijet kao ružica i dva mala "borića" u dubokim vazama ne plivalo nego plutalo u vodurini. Mislila sam da ću uspijeti spasiti, ali - otrulilo je. A muka mi je jer sve kupujem na duplo (sebi i MPK)  i sad moram ispočetka!

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 18:24
ConfusedNe bi čovjek vjerovao. Pa bilo je puno kiše i prije ovih zadnjih. Ali ja sam prekjučer zagledala maćuhice, jako veliki broj cvjetova onih koje su izložene, na zidu prema susjedu jednostavno Dead Nadam se da će ipak još cvjetati i dalje.
Ali tu smo nemoćni, protiv prirode!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.