Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 150>
Korisnik
Poruka
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 22:03
HIBISKUSI SU TI ZA PET
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 22:15
Hibiskus smile64 5 + !!!!!!!!!!!!!
Kako se kreće cijena hibiskusa? Voljela bih imati koji, oduševili me tvoji!!!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 06:59
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

i još samo jedna

Djeluje mi tako lipo i profinjenosmile64
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 08:18
hibiji predivni
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 03:05

toliko za danas,ostalo sutra....neka nama sunca dugo smo ga čekali

Draga Hana, prvi put sam ti u gostima, a sada me strah da mi ne bude i posljednji jer zamalo da me srce ostavilo!!!!! 
Prešla sam prvih 45 stranica i onda otišla na zadnje, 7 pregledala i dalje ne mogu, pa tako ako budem živa, sutra sam tu opet, moram vidjeti ostalo, a ako ostanem živa nakon ove noći, sutra moji jedu jeger i luk, pa ako nakon toga ostanem živa i zdrava, biti stalni posjetitelj tvog prekrasnog cvjetnog carstva!!!!

Nekome, ne mogu se sjetit kome sam napisala da je cvjetni guru, mislim Vokiju, neznam kome sam napisala da je kraljica foruma, Hamara je za mene ostala kontesa, a kaj ćeš ti postati ni sam dragi bog nezna, valjda nešto kao    SUPER GURU KRALJICA KOMTES A 837563857693758673!!!!

iDEM SPAT , sva sreća kaj nema nočas mjesečine jer bih odmesečarila prek Dravskog mosta!!!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 03:23
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

Prekrasno je ujutro pitismile142i uzivati ljepoti tvojih fuksija,ruza..

E sada si idem skuhat dupli kapučino, uzmem mali jastučić da mi ne smrzne dupence, i idem sjest na tvoje stepenice kraj hibića!!!!!

Ne brini se, do 7h ujutro ću nestati!!!!!

Svakim trenom imam sve veću želju zapičit do Trnovca, dojdem s biciklom, da te nebude strah, ve već mislim da imam zelenu krv!!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 03:42
Fascinirana sam vrstama cvijeća, svim mogučim bojama pojedinih vrsta kaj imaš, mislim da imaš svaku boju koja postoji od svake vrste cvijeća, nisam brojila ali mislim da nisi ni ti kaj imaš primjeraka cvijeća, 5000 komada, za svaki metar kvadratni po jednu biljčicu ali i to će biti problem!!!

Kada budeš počela uređivati vrt dobrovoljno se javljam za fizikalca, kada krene radna akcija, zovi, a mislim da ti cvijeće neće biti problem nego radna snaga!!!!  Nemoj misliti da se zezam, mislim najozbiljnije, a do početka radova mislim da ćemo se i zvanično upoznati, jer ne mislim pustiti tu priliku da mi život prođe a da ne vidim tvoj vrt, a moram ti reči da si me fascinirala svojim smislom za šalu, pozitivnim pogledom na život, a zeleni prsti su najzeleniji koje sam imala vidjeti na forumu!!!!!

Dosta dugo nisi stavljala sličice, želim ti od sveg srca da je sve u redu s tobom, a i tvojima i .....brzo nam daj novveee sliččiiccceeee!!!

Veliki pozdrav i pusa od Free 

Zadnja tri dana, kad me netko od mojih kaj pita a ja ne reagiram, za boga miloga a samo šećem tvojim vrtom, moji samo vele, pusti je na miru, opet je kod Hane prek Drave!!!!

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 15:01
E draga Free sad si me posramila! Pa nisam ja bog zna kaj i nemam još ništa sređeno da bih zavrijedila toliko komplimenata....hvala ti puno! Zatekla si me.. i naravno da si dobrodošla i u vrt a i na pravu kavu
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 17:49
A da štrajkaš, štrajkaš, i to ozbiljno Cry
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 19:24
Hana, gdje si?smile61
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 09:32
Hanasmile113
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 21:26

Krasno

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 15:55
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

i još samo jedna

Djeluje mi tako lipo i profinjenosmile64

Hana, molim te, kaj je to??????????  Cvijet za van ili unutra, može li sezapelcat iz grančice, bilo kako, to bih voljela imati!!!smile94

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 10:54
Princess - napokon!

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 10:55
Free to plavo je duranta,tropski grmić.Budem probala zapelcati na proljeće
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 10:56
Aha konačno slikica i to kakvasmile227
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 11:55
Tonguema cvijet je prava princeza!
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 12:13
Koja ljepota!smile64
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 12:15
Dugo te nema a onda nas šokiraš ovom ljepotomClap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 13:58

isplatilo te se čekatiClap

princeza je prekrasna!

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.