Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 243> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bože kad god uđem na tvoju temu snijeg ti uvijek pred vratima -daj očisti ga već jednom------ i stavi neko cvijeće zimsko van
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Hoya, ne brini za cotulu, ona dobro podnosi snijeg i zimu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša nisam dugo bila kod tebe u dvorištu...Lijepi su ti snježni motivi,ali je tužno da je dosta biljaka smrzlo, kao i kod mene...Danas nam je opet snijeg ali nadam se neće dugo trajati...Kad nam dođe proljeće onda ćemo vidijeti što je preživjelo, a što je partilo...Jedino je sigurno, kamelije su zakon za zimu njima zima ne smeta...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čisti Triša čisti, al netko odozgo opet sipa....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš tako baka, jutros nema ni "s" od snijega, ali zato ima blata li tužnih prizora uginulih biljaka. Jagoda kamelija od lani se lijepo drži, mali su joj pupoljci, ali zdravi, a od ovogodišnje (koja je ustvari isto već lanjska) malo su popuvo požutjeli i nekoliko ih je otpalo, pa kako je tako bilo i s ovom starom, pretpostavljam da je to ipak promjena okoline.
Kontesa, Niho, baš dobro da ste prošetale dvorištem, iako niste imale šta za vidjeti, djeluje baš otužno - no kako sam ja nepopravljivi optimist ne brinem jako, bit će gušt na proljeće obnavljati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kako to da nema snijega kod tebe!?
I kod mene se polako topi ali još ga ima podosta! Taman za jednog snjegovića poslije ručka!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Triša, mislim da će kod mene biti malo toga od onih obećanih sadnica. Od mnogih je ostalo samo blato. Ali, nećemo preuranjeno plakati!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bergenija bilo je nešto snjega jučer, ali je kiša do jutros sve otpila, pa je ostalo samo blato. Hoya imam ja hrpu sjemenki, pa ćemo svi skupa iz početka. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šta se draga moja sad trenutno nalazi u tvome dvorištu.kod bake svega a vidi tebe ili si lijena ili samo hajcaš-dosta je hodanja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa vjerovala ili ne nema ništa, nula, moje doviršte spava još uvijek zimski san, ali stavit ću nekoliko slikica, tek toliko da se vidi da se priroda počela buditi, ali zbilja polako.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša vidim da si se i ti ove godine načistila snijega kao i ja....
A i snješko ti je sladak
![]() A biljke...držim ti fige da imaš što manje štete.
P.S. +10 za onu žutu ružu!!!
|
|
![]() |
|
Hvala proljeće, moram danas porezati ruže, iako mi e žao jer još imaju cvjetova.
A snješka sam napravila sama, moji su unuci to već prerasli, a ja očito nisam
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Već po ne znam koji put došećem u tvoj vrt, a nema slikica, samo klafranje,hahaha.
|
|
![]() |
|
Aaaaaaaaaaa vidi kako kulturno piše ova žena -tebe baš zima dobro zaj-----
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Triša, biljčice izgledaju malo promrznuto, ali ništa nije još izgubljeno, pa možda niti aloe - moja je promrzla na tavanu prošle godine i cijeli nadzemni dio odumro, ali je iz korijena opet potjerala....dakle ima nade
![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
E pa Silvek baš si me utješila, ionako ne mislim ništa dirati dok dobro ne zagrije i dođe nam stvarno proljeće, onda ćemo nešto obnoviti i bit će super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Najprije se moram pohvaliti s teglicama koje sam dobila od Tatjane Bajčić, posredstvom Mare, kojoj nije bilo teško pored šunkica, kulena i kulenovih seka, da ne zaboravim čvarke, autobusom nositi iz Zagreba još i moje teglice. Kako bilo da bilo one su k meni stigle cjele i prekrasne. Ove četri su iste veličine i stvarno su preslatke
![]() Ova je malo veća i meni osobno najljepša, volim bijelu podlogu.
![]() Ovo sam " kupila" prije jučerašnje kavice - cjeli svijet se vrti oko buritta.
![]() Njegovo veličanstvo buritto u tatjaninoj teglici, na koju je btw oko bacila naša "pink ledy" Hamara.
![]() Tu su moje ljubice, a jedinu koja momentalno cvjeta dobila sam u Splitu od vanje
![]() Opet sam malo premještala sukulente i kaktuse- ne mogu si pomoć
![]() I ovdje neki premještaj kava, krasula (otok zna-to je njezina) i neki sukulent - mogao bi se zvati "ni napred ni nazad"
![]() Hoya, doduše nije hoyina, nego pelc od MPK napreduje, mogla bi ove godine cvjetati, ispred crasula rosularis u cvatu, a otraga neki sukulent, mislim da ga je kupila i Lora- jučer.
![]() Ovu sam dracenu "spasila" u mbm za 5 kn, a fikus mikrocarpus je dobiven pelcerić-u vodi mi je pustio žile - njegova crvena teglica 5 kn. iz istog izvora
![]() Lijevo Bromelijin...... ne zna što, a desno mini sansiverija Nihina naravno
![]() Nihina palma - šilj tako nekako baca nove listove, ali mi se čini da slabo napreduje -
![]() Na kraju ovog izvještaja Lorin klorofit na najvišem mjestu hodnika, dodiruje plafon, tu mu je vruće, ali ga češće zaljevam.
![]() To bi bilo to, za sada - kasnije ću staviti nešto iz dvorišta.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobar je ovaj buritto kojeg si "kupila"
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobila si krasne teglice i imaš prekrasno cvijeće.
Burrito će sigurno rasti - "kupljene" biljke najbolje se prime. Onaj novi sivi sukulent imam, kad pronađem ime javim |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |