Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 243>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 23:05
Bože kad god uđem na tvoju temu snijeg ti uvijek pred vratima -daj očisti ga već jednom------ i stavi neko cvijeće zimsko vansmile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 22:21
Hoya, ne brini za cotulu, ona dobro podnosi snijeg i zimu Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 22:45
Triša nisam dugo bila kod tebe u dvorištu...Lijepi su ti snježni motivi,ali je tužno da je dosta biljaka smrzlo, kao i kod mene...Danas nam je opet snijeg ali nadam se neće dugo trajati...Kad nam dođe proljeće onda ćemo vidijeti što je preživjelo, a što je partilo...Jedino je sigurno, kamelije su zakon za zimu njima zima ne smeta...smile120
sutra je novi dan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 08:07
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Bože kad god uđem na tvoju temu snijeg ti uvijek pred vratima -daj očisti ga već jednom------ i stavi neko cvijeće zimsko vansmile156
Čisti Triša čisti, al netko odozgo opet sipa....WinkLOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 08:55

Baš tako baka, jutros nema ni "s" od snijega, ali zato ima blata li tužnih prizora uginulih biljaka.

Jagoda kamelija od lani se lijepo drži, mali su joj pupoljci, ali zdravi, a od ovogodišnje (koja je ustvari isto već lanjska) malo su popuvo požutjeli i nekoliko ih je otpalo, pa kako je tako bilo i s ovom starom, pretpostavljam da je to ipak promjena okoline.

Kontesa, Niho, baš dobro da ste prošetale dvorištem, iako niste imale šta za vidjeti, djeluje baš otužno - no kako sam ja nepopravljivi optimist ne brinem jako, bit će gušt na proljeće obnavljati.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 12:17
Kako to da nema snijega kod tebe!?
I kod mene se polako topi ali još ga ima podosta! Taman za jednog snjegovića poslije ručka!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 15:27
Triša, mislim da će kod mene biti malo toga od onih obećanih sadnica. Od mnogih je ostalo samo blato. Ali, nećemo preuranjeno plakati!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 15:35

Bergenija bilo je nešto snjega jučer, ali je kiša do jutros  sve otpila, pa je ostalo samo blato.

Hoya imam ja hrpu sjemenki, pa ćemo svi skupa iz početka.

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 10:58
smile232--Da ne hodaš koliko hodaš imala bi svega samo se žali nećeš ništa više dobiti od mene ....smile80-imam novi kaktusa 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 22:52
Šta se draga moja sad trenutno nalazi u tvome dvorištu.kod bake svega a vidi tebe ili si lijena ili samo hajcaš-dosta je hodanjasmile232------
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 08:06
Pa vjerovala ili ne nema ništa, nula, moje doviršte spava još uvijek zimski san, ali stavit ću nekoliko slikica, tek toliko da se vidi da se priroda počela buditi, ali zbilja polako.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 10:11
Triša vidim da si se i ti ove godine načistila snijega kao i ja....

A i snješko ti je sladak Smile, to je djelo tvojih unuka ili tebe???

A biljke...držim ti fige da imaš što manje štete.

P.S. +10 za onu žutu ružu!!!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 10:20
Hvala proljeće, moram danas porezati ruže, iako mi e žao jer još imaju cvjetova.
A snješka sam napravila sama, moji su unuci to već prerasli, a ja očito nisamsmile96
RIJEKA

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 10:27
Već po ne znam koji put došećem u tvoj vrt, a nema slikica, samo klafranje,hahaha.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 10:57
Aaaaaaaaaaa vidi kako kulturno piše ova žena -tebe baš zima dobro zaj-----smile96
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 22:03
Triša, biljčice izgledaju malo promrznuto, ali ništa nije još izgubljeno, pa možda niti aloe - moja je promrzla na tavanu prošle godine i cijeli nadzemni dio odumro, ali je iz korijena opet potjerala....dakle ima nade Smile
Budi promjena koju želiš vidjeti.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 22:51
E pa Silvek baš si me utješila, ionako ne mislim ništa dirati dok dobro ne zagrije i dođe nam stvarno proljeće, onda  ćemo nešto obnoviti i bit će super.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 14:06

Najprije se moram pohvaliti s teglicama koje sam dobila od Tatjane Bajčić, posredstvom Mare, kojoj nije bilo teško pored šunkica, kulena i kulenovih seka, da ne zaboravim čvarke, autobusom nositi iz Zagreba još i moje teglice. Kako bilo da bilo one su k meni stigle cjele i prekrasne.

Ove četri su iste veličine i stvarno su preslatke

Ova je malo veća i meni osobno najljepša, volim bijelu podlogu.

Ovo sam " kupila" prije jučerašnje kavice - cjeli svijet se vrti oko buritta.

Njegovo veličanstvo buritto u tatjaninoj teglici, na koju je btw oko bacila naša "pink ledy" Hamara.

Tu su moje ljubice, a jedinu koja momentalno cvjeta dobila sam u Splitu od vanje

Opet sam malo premještala sukulente i kaktuse- ne mogu si pomoć

I ovdje neki premještaj kava, krasula (otok zna-to je njezina) i neki sukulent - mogao bi se zvati "ni napred ni nazad"

Hoya, doduše nije hoyina, nego pelc od MPK napreduje, mogla bi ove godine cvjetati, ispred crasula rosularis u cvatu, a otraga neki sukulent, mislim da ga je kupila i Lora- jučer.

Ovu sam dracenu "spasila" u mbm za 5 kn, a fikus mikrocarpus je dobiven pelcerić-u vodi mi je pustio žile - njegova crvena teglica 5 kn. iz istog izvora
Lijevo Bromelijin...... ne zna što, a desno mini sansiverija Nihina naravno

Nihina palma - šilj tako nekako baca nove listove, ali mi se čini da slabo napreduje -

Na kraju ovog izvještaja Lorin klorofit na najvišem mjestu hodnika, dodiruje plafon, tu mu je vruće, ali ga češće zaljevam.

To bi bilo to, za sada - kasnije ću staviti nešto iz dvorišta.

RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 14:32
Dobar je ovaj buritto kojeg si "kupila"LOL, a u još ljepši pitar si ga smjestila. Bravo za sve Clap
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 14:53
Dobila si krasne teglice i imaš prekrasno cvijeće.

Burrito će sigurno rasti - "kupljene" biljke najbolje se prime.

Onaj novi sivi sukulent imam, kad pronađem ime javim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.