Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Slavice,zamisli da me nisi ni malo iznenadila ![]() ![]() i da vise volis vrtne...da nazalost bila si u pravu sa snegom...bas ne volim zimu... bilo mi je pravo zadovoljstvo kad sam trckarala od gredice do gredice gledajuci novoiznikle cvetice...a sad je siviloooo ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Aralija draga ![]() hvala ti draaga na poseti |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Dadainice,jeste u pravu si,vec sam dosadila i mojoj deci,dodjite da vidite sta je sve u pupoljku sta u cvetu...hehehee....ali to je nesto sto me iskreno obraduje i izazove osmeh,to me ispunjava....i da izaziva jako lep osecaj ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Miro,zadovoljstvo mi je sto te vidim,da Murraya je zaista prelep cvetnica ,nagradjuje me cele godine sa divnim mirisnim cvetovima,toliko laka za uzgajanje nezahtevna...sejala sam je od 16 semena sve su nikle...pu pu pu.. ![]() a Bugica ..da cveta evo sad jos i bela...hvala ti na lepim recima ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
NISA...jako me usreci kad vidim tvoju posetu,i jos lepse reci...hvala ti draga moja
![]() MISKA...ti dobrice jedna....hvala ![]() SANJA.....da se ne ponavlljam..znam da svi uzivamo na ovim lepim cvetnim stranicama....jos kad je uz to i divan komentar od drage osobe,to je valjda najlepsi osecaj.... ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Samo da prijavim svoj posjet tebi i tvom prelijepom cvijeću
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Samo da ti mahnem
![]() doci cu opet ! |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Kako si nagovorila bugicu na cvjetanje?! Moje, ne da spavaju, nego hrču; nemam riječi
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Draga,bugice,zadovoljstvo mi je sto te vidim ![]() hvala na ovom lepom komentaru,dodji mi ponovo.... |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Gute,draga...zelim ti da sto pre ozdravis,i da dodjes zdrava u sledecu posetu... ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Draga Nisa,volim kad te vidim u poseti,i bas si me nasmejala ...tvoje hrcu sad a moje ce hrkati kad tvoje budu cvetale.... ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Leona, krasna je ova boja hibiskusa. I meni je neobično da bugenvilea cvate u ovo doba. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Svratila i vidjela prekrasan hibić |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Tibi-hibi je van svake konkurencije, a svaka cast i za bugicu, sto sad cveta!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
proljece dolazi,eto i mene u setnji..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
prosetala I ja opet I ostala zadivljena hibiscusom - ma, prekrasan je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |