Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 116117118119120 381> |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..e cure..Fiki je bi jućer skoro do 3 na forumu..navratila ja slučajno na stranicu jer je nisam maknula..a Fikili i njih troje sami na forumu...na kraju osto on i još jedna osoba..hahaha...voli sam lunjat.. I ti volišš.. Inače kako bi me vidjela? |
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dobar Fifi...ups Fiki
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki, što li tebe spopalo..ja ću dobiti srcopuc...
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
haj sramota Fiki,a reknes ovdje u 12 sati da odes spavati
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.Fiki..pa nisam se logirala..rekla sam ti jućer da imam otvorenih 10 i više stranica..pa klikam jednu po jednu kad gasim komp pa sam te vidjela..a ja idem kasno spavati..to se zna
|
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sinoć smo bilo do 2h
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..a ti sovice..vidim te..sad si u ovoj pozi
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma pustite čovjeka na miru..hoće u miru pregledati i zapisati gdje ima nešto za ži.ovaj....trampiti..
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki...nije istina..bilo je blizu 3 ujutro kad si nestao sa foruma..nebum ti valjda govorila nešto što nije...bilo je mislim 2 i 45
..da za trampiti..ahahahahah
|
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaj ste kuhali danas?
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustili...sviđaju mi se pepe...baš mi trebaju takve jedne..aj mi udijeli jedne...ti imaš...ja nema
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki kuhali smo ficleke.... A ti?
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja viz trazial pape za Fikija da stavim tu se zadrzala evo em sad.nema papa nema slike osta Fiki bez papa
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lignje punjene-sa svim i svačim-3 vrste!
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja pohane tzgledance i kuhane zjevance ala Fiki...bilo je morem reć fikili fino
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolovko baš si neka .......a gdje su moje pape?
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne pletem ni ja viz.i nemam ih neg nosam kucne papuce smrzose mi se noge brrr.moji kupili sebi one bijele vunene blago njima.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ma šta će mu pepe..ima on dobre tabane..treba jurcat po onom kamenjaru...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 116117118119120 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |