Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 116117118119120 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 13:24
Lijepe si poklone dobila,a lijepo ćeš i nekoga iznenaditi.Sve pohvale s moje strane.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 18:53
Pokloni primljeni i dani su za svaku pohvalu ali me zanima zar je usisivač crko kad je tako nasušno potreban??????smile197smile78
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 16:59
Evo i kod nas konačno jedan sunčan dan,cvijeta li šta? smile78
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 20:48
Camellia smile79
aralija to je slika od lane i usisivač nije crko nego je na selu a u stanu sam trebala da ne nosam vamo , tamo smile78
stefice.n cvjeta tu i tamo po nešto ali slabo, zato korova i trave ima za izvoz, cijeli sam dan čupala po tom mokrom , bojim se ako ugrije sunce bit će ga i više pa će mi ugušit neka biljke smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 21:15
kod mene kiša, pa opet kiša danas pet puta padala, mokro da sve žmikče pod nogama i najbolje rastu korovi koji vole mokro

iako su divlji lijepo ih je za vidjet

pun mi ih je voćnjak i oko povrtnjaka
kajsije su odcvale, a danas su mi najljepše breskve u cvatu imamo ih 6 komada

narcisi su pognuti do zemlje od kiše

rijetko koji je još uspravan

ovi su mi posebni, po povratku iz sela mm i ja smo navratili na grob mojih roditelja

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 21:33
a joj nona ljubičasto-žuta livada je prekrasna.
ovaj žabljak se tako raširio i kod mene.nije mi jasno od kuda je došao.vjerojatno mu paše vlaga,a jako je lijep kad cvate
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 21:38
ajama Hugdanas sam posijala sjeme što si mi poslala , ja na selu imam prozor u kuhinji prema toj livadi i danas dok sam kuhala ručak i pekla princeze baš sam uživala u pogledu čak sam bila sretna da pada ma mm i sin nisu mogli sve to pokositi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 21:41
nona nadam se da imaš i kod kuće takve narcise.ja ih imam puno vrsta,ali ove još nisam vidjela
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 21:43
imam pošaljem ti kad se posuše listovi

ove bijele zumbule sam trebala slikat prije nego što su završili u vazi Wink

neveni u korovu cvjetaju

kud god krenem nešto cvjeta zimzelen, vinca

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 21:59
Erkova nona iako je kiša proljetnice su prekrasne a divljakuše  upotpunjuju ugođaj neka njih dok cvijetaju a poslije zna seLOL van 
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 22:00
aralija Hugbaš si mislim koliko je mokro super rastu i cvjetaju evo i muscari

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 22:27
predivno, rascvjetano i u vonjaku i u vrtu
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 22:33
Lijepo rascvjetalo dvorište,zamirisalo je do mene,tebi je marelica već ocvala,moja se danas počela otvarati.Baš je krasna nepokošena livada.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 22:57
moon Hugdobro mi došla
mali kaktus Hugdobro mi došla
evo i lunaria poćela otvarat cvjetove

i mahonija

na ovoj šljivi je gnijezdo u kojem sjedi na jajima sova ušara

nasuprot šljivi je vrba na kojoj cijeli dan sjedi mužjak neznam dali ćete ga vidjet nisam mogla više približit

glicinija je puna pupova

ova rana šljiva je puna cvjetova , pčela i bumbara

i za kraj večeras neka vam ova bubamara na mušmuli donese sreću

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 07:52
Kod nas tek sada kreću voćkice, a kod tebe sve u cvatu!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 08:18
nona pa kod tebe je sve procvlao.Kod mene kao kod Anaide,još ništa.Sedumi su ti lijepo krenuli,slika one cvjetne livade me oduševila.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 09:30
Anaida Hugkod nas je bilo i manje snijega nego kod vas
Camellia Huglivada nažalost pokošena a ostalo svaki dan naočigled raste za nevjerovat vlage ima dosta a sunce konačno stiglo i do nas smile161a ja baš kao na slici sadim, sijem, čupam travu i uživam
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 19:53
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 20:00
oho ho ovdje ima svega a ja nisam u toku kako prelijepe slike a tek behar i polje sa žutim cvjetičima neznam što je.smile71
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 10:08
moon smile78
Fany54 to je žabljak raste na vlažnim mjestima, doduše ovog proljeća kod mene je eksplozija biljaka koje vole mokro, polako nestaju nakon košnje ja ih volim jer su niski i prekrasnih boja smile78

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 116117118119120 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.