enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 221> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepe si poklone dobila,a lijepo ćeš i nekoga iznenaditi.Sve pohvale s moje strane.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Pokloni primljeni i dani su za svaku pohvalu ali me zanima zar je usisivač crko kad je tako nasušno potreban??????
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Evo i kod nas konačno jedan sunčan dan,cvijeta li šta?
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Camellia
![]() aralija to je slika od lane i usisivač nije crko nego je na selu a u stanu sam trebala da ne nosam vamo , tamo ![]() stefice.n cvjeta tu i tamo po nešto ali slabo, zato korova i trave ima za izvoz, cijeli sam dan čupala po tom mokrom , bojim se ako ugrije sunce bit će ga i više pa će mi ugušit neka biljke ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kod mene kiša, pa opet kiša danas pet puta padala, mokro da sve žmikče pod nogama i najbolje rastu korovi koji vole mokro
![]() iako su divlji lijepo ih je za vidjet ![]() pun mi ih je voćnjak i oko povrtnjaka kajsije su odcvale, a danas su mi najljepše breskve u cvatu imamo ih 6 komada ![]() narcisi su pognuti do zemlje od kiše ![]() rijetko koji je još uspravan ![]() ovi su mi posebni, po povratku iz sela mm i ja smo navratili na grob mojih roditelja ![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
a joj nona ljubičasto-žuta livada je prekrasna.
ovaj žabljak se tako raširio i kod mene.nije mi jasno od kuda je došao.vjerojatno mu paše vlaga,a jako je lijep kad cvate
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nona nadam se da imaš i kod kuće takve narcise.ja ih imam puno vrsta,ali ove još nisam vidjela
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Erkova nona iako je kiša proljetnice su prekrasne a divljakuše upotpunjuju ugođaj neka njih dok cvijetaju a poslije zna se
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
predivno, rascvjetano i u vonjaku i u vrtu
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo rascvjetalo dvorište,zamirisalo je do mene,tebi je marelica već ocvala,moja se danas počela otvarati.Baš je krasna nepokošena livada.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon
![]() mali kaktus ![]() evo i lunaria poćela otvarat cvjetove ![]() i mahonija ![]() na ovoj šljivi je gnijezdo u kojem sjedi na jajima sova ušara ![]() nasuprot šljivi je vrba na kojoj cijeli dan sjedi mužjak neznam dali ćete ga vidjet nisam mogla više približit ![]() glicinija je puna pupova ![]() ova rana šljiva je puna cvjetova , pčela i bumbara ![]() i za kraj večeras neka vam ova bubamara na mušmuli donese sreću ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod nas tek sada kreću voćkice, a kod tebe sve u cvatu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
nona pa kod tebe je sve procvlao.Kod mene kao kod Anaide,još ništa.Sedumi su ti lijepo krenuli,slika one cvjetne livade me oduševila.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida
![]() Camellia ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
oho ho ovdje ima svega a ja nisam u toku kako prelijepe slike a tek behar i polje sa žutim cvjetičima neznam što je.
![]() |
|
![]() |
|
moon
![]() Fany54 to je žabljak raste na vlažnim mjestima, doduše ovog proljeća kod mene je eksplozija biljaka koje vole mokro, polako nestaju nakon košnje ja ih volim jer su niski i prekrasnih boja ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |