Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je predivan vazdazelen grm nažalost neznam kako se zove imam ga 15-tak god. i nikada nisam primjetila da cvijeta
![]() ![]() ![]() pomalo izviruju i hoste ![]() koraljne zvončike ![]() ![]() nažalost niti ovoj biljci neznam ime ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maryann2311 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 27 |
preljepo
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bromi, da ti uzvratim sličnom rečenicom: i ja sam često u tvom vrtu. Čim ga vidim pod aktivnima. Šteta propustiti tu ljeptu.
A na onoj prvoj sličici ti je aucuba japonica.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovo je vrt za izložbu
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Majko moja koja raskoš! Nema smisla ništa izdvajati, ja jednako volim gizdave ljepotice i male, sitne, skromne cvjetiće.
A koja tek hrpa u rasadniku čeka da naraste. (tvoja burgmansija je počela listati, a i sve ostalo je živo i zdravo) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno je proljeće u tvom vrtu!Bujno i rascvitano u vedrim bojama
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Woooow!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve je divno ,krasno i prekrasno!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nadovezat ću se na jedan od prijašnjih postova gdje je nastala nedoumica da li je ono lišće od heuchere ili tiarele. I ja imam Heucheru sanguinea Leuchtkäfer pa sam išla provjeriti kakvi su listovi na mojoj biljci. Veoma su sitni pa ih je teško usporediti sa listovima tvoje biljke. ![]() List na lijevoj strani je tek izniknuo pa je valjda zato zeleniji, za razliku od ovog s desne strane. No, kako budu rasli polako će se mijenjati, tako da ćeš najbolje znati što imaš kada procvate (ova heuchera cvate crvenim cvjetovima). A što se tiče tvog cvijeća, teško je zaista nešto izdvojiti u ovoj ljepoti. Mogu samo uzdisati i promatrati. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sve je krasno i bujno...što me najviše oduševljava.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Predivno je
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno, rascvjetano, raznovrsno...
![]() Majko mila koji rasadnik, ma ti si prava cvječarka. Reci mi jesi li probijala dolje ove plastične čaše ili ne, imam neke reznice pa bi probala, a ovo u przirne mi se čini dobro jer vidiš da li je mokro i mlade korijene. Još jedanput moj naklon majstorice ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vani oblačno i kišovito a ja sam uživala u tvome vrtu. Sve mi je lijepo, ali trenutno izdvajam hibije. Koliko im je trebalo vremena da ti puste one male korijenčiće koje si slikala u plastičnoj čaši?
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Samo jedna riječ: Prelijepo!
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Šetam i uživam!!!Kod nas tmuran dan,a ja došla kod tebe da se opustim uz tvoje biljne ljepotice..
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |