Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 370> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve je predivno, orhideja je super..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koji si ti Niho vrag, ma jesi li ti sumnjala da bi ovako lijepu orhideju stavila u običnu vazu, ova vaza je staklo-kristal i baš sam je namjerno stavila da se prozira i da se vidi korjenje, to mi je baš super. I drugi put dobro gledaj jer ćeš dobiti
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana, lijepo si ti orhideju uvela u svoj dom, malo tamo, malo vamo i na kraju joj našla sigurno i počasno mjesto u svome domu.
Kada se želim odmoriti ili si uljepšati dan, dođem do tebe i uživam u tvojim slikama. To znači ne samo u cvijeću, nego u cjelokupnom ambijentu.
Mislim da se ne moram ponavljati kako imaš prekrasno cvijeće. Dokaz neka ti bude, da sam svako-malo tu....
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Korijenko, nećeš vjerovati, ali kad god vidimžuti cvijet sjetim se tebe, a što se lantane tiće za tebe je spremljena jedna velika cijela biljka.
Rose hvala, evo za tebe danas malo ruža. Triša ova nije skroz žuta nego bijelo žuta i najljepa je koju imam, pa ćemo jednom... Sara hvala, znaš kako se ono kaže sve ima svoje prednosti i nedostatke, pa tako i klima... Niho, Gio, i Stefkaja ![]() ![]() Proljeće samo ti dođi i uživaj ![]() Evo još malo slika iz vrta, prvo ruže ![]() ![]() ![]() Kalanchoe lijepo napreduje ![]() Pelargonija ![]() Lantane ![]() ![]() Krizanteme su kod mene u malim pupoljcima ![]() I za kraj jedan kurjozitet, iz cvijeta moga adama nastalo je ovo (tuljak se raspuknuo i unutra crvene sjemenke) ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Lantana hvala sto si se sjetila mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E Lantane --Lantane------- šta da radim -trebaće mi vazna za njih toliko
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ove sjemenke iz cvijeta adama stvarno vrijedi vidjeti. Hvala što si nam to omogućila Lantana.
Tek tolko da znaš, ovog časa u Zg pada kiša, tolko o klimi.
|
|
![]() |
|
Ma nema šanse preskakati ovakvu ljepotu -vrt pun raznoga c vijeća pun ljubavi pažnje i jedno veliko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Meni je čubar ocvao prije 1-2 a tebi sad tako lijepo cvate(nebi li obratno trebalo biti
![]() Felicije su preslatke
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Sve je tak lijepo da stvarno ne mogu niš izdvojiti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
dođoh, vidjeh, pobijedih (rekao je čini mi se Cezar),
a ja ću reći - dođoh, vidjeh, oduševih se |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana vidim nisi odoljela prelijepoj orhideji. Imam istu takvu i mogu ti reći da je što se tiče cvatnje jako vrijedna. Uživaj dugo, dugo u njenom cvijetu.
Ostalo više neću komentirati, svaki put uzdišem nad tolikom ljepotom. Kod tebe sve u cvatu a na mojoj lođi dolaskom hladnog vremena zavladala pustoš. |
|
![]() |
|
Danas je točno godinu dana kako sam isto kao i danas, nekako sjetna, i sama, našla ovaj Forum, upoznala puno prekrasnih ljudi, stekla puno lijepih prijateljstava, uz vas mi je lakše prošla duga jesen i zima, proljeće i ljeto. Danas nakon godine dana mogu reči da sam sretna što sam toga dana došla na ovaj Forum. Puno vam hvala svima, na druženju, na novim iskustvima, na novim biljkama, na svemu...
Jutros kad sam se probudila, na TV je bila pjesma Utjeha kose, a na forumu na razgovor uz kavu, sevdah, cijeli mi je život proletio kroz glavu, sve lijepo i tužno..., danas je takav dan, moramo nekad biti i tužni... UTJEHA KOSEGledao sam te sinoć. U snu. Tužan. Mrtvu.U dvorani kobnoj, u idili cvijeća, Na visokom odru, u agoniji svijeća, Gotov da ti predam život kao žrtvu. Nisam plako. Nisam. Zapanjen sam stao U dvorani kobnoj, punoj smrti krasne, Sumnjajući da su tamne oči jasne, Odakle mi nekad bolji život sjao. Sve baš, sve je mrtvo: oči, dah i ruke, Sve, sto očajanjem htjedoh da oživim U slijepoj stravi i u strasti muke. U dvorani kobnoj, mislima u sivim. Samo kosa tvoja još je bila živa, Pa mi reče: Miruj! U smrti se sniva. Antun Gustav Matos (1873 - 1914) ... i sve sam ovo napravila i odnjela, ali ništa nije pomoglo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
baš kako priliči ovom danu !
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |