enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao što si sama rekla,proljeće je pred vratima
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nona , Kaktusic ima pravo , proljece nam kuca na vrata i ako kod nas jos ima malo snijega ! Neda se otjerati !
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Presladak je ! Ja sam s mojima jucer telefonirala ! Zalosni su da nisam gore , ali to ti je tako kad zivis na dva kraja !
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
neka je bakinom unuku sretno
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pa to je već veliki dečko, bakin ponos.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Navratila da vidim jesi li u vrtu,Pada snijeg kako nije padao ni u sred zime,neće naše cvijeće na dvorište do svibnja
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee tek sad kad imamo Taru blizu vidimo koliko nam fale ovi iz Italije , ali što se može kad tako mora biti
![]() blue sky ![]() anabistrica nekako još godine ne osjetimo ali kad unuke vidimo sve nam je jasno ![]() stefica.n ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nonice lijepe ti pozdrave ostavljam!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida draga moja puno ti hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Brzo ozdravljenje ti želim i da možeš opet u tvoj vrt kad zatopli.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
EN, zaboravim ja godine dok se ne vidim u ogledalu. Zato imam sve manje ogledalo u kupaoni, samo da vidim jesam li se dobro umila, a drugdje ih niti nemam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milice7 hvala
![]() anabistrica ja se isto negledam u gledalo ![]() nisam vam pokazala što mi je mms kupio za rođendan, šteta što nije veća da ju smjestim u vrt, nekad si uključim da mi žubori ali ne stalno, na baterije je ![]() ![]() popodne idemo kod djece pa je baka pripremila nešto za Taru ![]() banane umjesto čokoladnih zečeva i jaja koje još ne jede ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Tvoj MM je zbilja pažljiv
![]() ![]() Enriko je postao veliki skijaš ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jako si to zgodno složila, sigurno si razveselila prijateljicu
|
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
anabistrica ne samo nju nego sve goste nešto novo dosad neviđeno bar u našem društvu
![]() Ksan ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |