Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 115116117118119 120> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma i ja sam se nasetala po tvojem vrteku i nauzila se mirisa seboja ,
divila se keriji , a i sve ostalo mi se jako dopalo ! |
|
Sponzorirani linkovi | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve se budi u tvom vrtu, lijepo je, ali moram posebno istaknuti zeleno-roza krasotice. Baš su me osvojile na prvi pogled.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo društvo je prošlo mojim dvorištem!
A da znate da mi i doma radi društvo jedna naša cvjetna kolegica? Ona je zove frendica, moj Lovro Eli, a ja, onako, ponekad, u želji da joj nešto ispričam, Dadinica! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..ova divljakušica me izuzetno veseli..vraća me u djetinjstvo, na livadu, gdje smo, djevojčice, brale ivančice, Majčine suzice, i te, ljubičaste zvončiće...
...ivančice će kod mene uskoro, a suzice, nadam se da dogodine! pa, onda nastavljam u plavom... |
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike u plavom a i lutkica je prekrasna
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šećem tvojim dvorištem, a tebe tak dugo nema.Čekam nove sličice!
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, Marta me povukla iz lijenosti koja me svaki put zaustavila kad sam htjela postaviti slike!
Hvala Marta! pa, onda ...idemo u akciju...datumi su vidljivi, pa ću tak probati nadoknati i opravdati moje izostanke... ..jedna od mojih iglica, i moji lukeci... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi je lijepo a ne znam kako se zove?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice7, ovo je fuksija sa jako velikim i duplim cvijetom!
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, draga moja, još nisam takvu vidjela, baš je posebna.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a-ha..jesam Vas umorila! |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 115116117118119 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |