Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 137> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari, lijepo cvijeće.
Kod tebe uvijek nađem po neku prekrasnu fotografiju, danas me oduševila zlatnica , i biljka i fotografija. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno ti je cvijeće Mari,a posebno slika rascvjetanog stabla(kesten?)
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vidim da sam i kod tebe u zaostatku, ali ne zamjeri (obveze malo jače), draga moja sve ti je prekrasno
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Blago tebi što ne zaljevaš, vrt ti je krasan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bas je ugodno kod tebe ,tvoji suncokreti me podsetise na jednog naseg slikara...bas si to lepo uslikala.Imas svasta nesto ali paradajiz samo sto nije
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uvijek s veseljem dolazim u tvoj vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() screen shot šparoge ![]() ![]() malo drukčija zltnica, ova sad cvate, prva je već prošla ![]() ovdje su se paradajzići osušili..mogu ih koristiti kao osušeni ![]() ovo je neka voćka, kad bi mi barem pomogli da ju identificiram ![]() crvena čajevka stalno cvate ![]() da ne mislite kako sam stalno sama u vrtu, imala sam goste ![]() i žuta ivančica ![]() ![]() ![]() žednjak i čuvarkuća |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Mari, krasna ti je zlatnica.
Napisala si da je drugačija, da li zbog kasnijeg cvjetanja ili zbog cvjetića koji mi na slici izgledaju krupniji? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
gotovo su identične samo što ovoj metlica s cvatom ravno uvis ide kao kod vrijesa, a od one prije su bili malo savinuti klasovi |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
cvijeće, povrće, kukuruz, sve izgleda krasno
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |