Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 115116117118119 203> |
Korisnik | ||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasne krizanteme imaš i to u lijepim bojama,i pacifika je lijepa,ja sam ovu jesen ju dobila znate već od koga,pa je sad još mala,ali se nadam da će i moja biti tako lijepa sljedeće godine.
I ja pitam da li si sigurna da su u sviječnjaku čuvarkuće,nekako su posebne
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo mi je baš posebno lijepo
|
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja se slažem s Trišom, ne diraj ovaj svjećnjak ovako je super. Pacifike su se lijepo raširile samo mi nije jasno kako sad sve imaju ove bijele latice. Korijenko ti je poseban, baš lijepa dekoracija
|
||
život je more
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kadifice, krizanteme, pacifička krizanetma je nešto stvarno posebno, dijelovi pred garažom, svijećnjak s čuvarkućam.....prekrasno |
||
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne mogu zamisliti tvoju hacijendu bez prekrasnog cvijeća....Bilo proljeće, ljeto, jesen uvijek nešto krasno cvate i prepuno je različitih boja...
Korijenko se predivno uklopio a svijenjak je za 10..... |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Najvise mi se svidja narandzasta hrizantema,i naravno pacificka je ,a mali korijenko je presladak
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nema se tu puno šta reći, navikla si nas već da je kod tebe uvijek lijepo i uredno, skladno.
U ove jesenske dane baš vesele šarene sličice, krizanteme jedne i druge (ne znaš koje su ljepše), a i dalije i kadifice se još dobro drže. |
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Meni su krizanteme jednostavno prekrasne. Koliko različitih boja imaš...super mi izgleda tvoj vrt.
|
||
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
wowkod tebe još šareno i razigrano!!!!
|
||
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga naša Korijenko, uživala sam šetajući slikicama tvojom hacijendom! Puno si nam lijepoga, osmišljenoga, urednog pokazala, a i ja mašem dragom Korijenku koji nas je tak lijepo pozdravil1!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma da li si ti sigurna da imaš samo jednu vrstu pacifika ?? jer ova gornja tj. sa bijelim laticama mi je stigla ove godine i već cvate a ova na dolnjoj slici je od lani i već je cvala lani ali bez bijelih latica samo žuti dugmići..... sad nikako da procvate,već me je strah da će ove godine zakazati i ja stalno mislim da su to dvije različite vrste....
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mali Korijenko vam svima šalje cvikija a i "veliki" Korijenko se veseli što ste svratili i prošetali po mom vrtu .
Jedva čekam subotu da malo čeprkam po vrtu ako to bude vrijeme dozvolilo.... Zemlja se neće osušiti i to me najviše brine jer imam dosta kana i georgina za povaditi a i mrkvu nisam svu stigla iskopati i još mi je i česanj ostao za posaditi..... ma brdo toga a do jučer mi je vrt izgledao kao manje jezero . Samo neka ne zahladi odjedamput da mi to sve ne smrzne....
Toni...... tebi poseban pozdrav , ma vas dečke moramo posebno čuvati i paziti jer ste u manjini .
Moram malo svratiti do tebe da vidim što se radi, dali si povadio kane, šta ima u povrtnjaku......
|
||
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I da odlučila sam da neću svijećnjak dirati.... samo ću malo prorijediti tj. počupati par mladih čuvarkuća da bude više lufta... Mali Kaktus... ni ti nisi sigurna dali su to čuvarkuće ili nešto drugo???? Ako netko zna koja je to vrsta molim neka napiše da znam u buduće.....to sam dobila od nekog sa foruma u igri su Bergi, Lantana, Otok ili Triša.... |
||
(zgora Opatije) |
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nemam šta stvarno da komentarišem -nisma dugo bila a li srećo i ovo što vidim nemam riječi kraljiceeeeeeeeee
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga g. Korijenko , tvoje cvijece vraca izgubljeno raspolozenje ! ovdje gdje sam ja , cvijece je odcvjetalo a sa drveca su i zadnji listovi pali !
|
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Korjenko samo nemoj čuvarkuće bacati !
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma jesu dvije vrste samo mi se čini da sam ja slala onu bez latica, kao da kad se presadi onda bude drugačija |
||
život je more
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sretan ti imendan! Puno zdravalja i zadovoljstva!
|
||
Odgovori | Stranica <1 115116117118119 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |