Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 115116117118119 407> |
Korisnik | ||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif Ma doči će Tea i taj dan ,ali poznavajući sebe neću imat srca skratit ga za glavu. |
||
Sponzorirani linkovi | ||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pošalji ga onda meni..ja ga skratim za što god treba da bude ovakav
|
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dogovoreno. |
||
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasni su vam adeniumi.
Moji polako napreduju. Imam jednoga koji nije htio skinuti ljuskicu pa sam mu pomogla, međutim ispod nema listića već kao da je vrh osušen, skroz malo a ostatak-stabljika je zelena i djeluje u redu. Da li je netko imamo takvog malca? hoće izdržati pa naknadno pustiti listiće? |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imala sam i ja identično iskustvo s nekolicinom beba. Svi su se oporavili, bacili su grančicu sa strane
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma nećeš trebati tako dugo čekati. Moj je star svega nešto više od godinu dana. Jesenas je već bilo na onoj glavnoj grani (koju sam kasnije odrezala) više pupoljaka koji su nažalost svi otpali jer sam ga predugo vani držala kada su noći već bile prilično hladne. Na ovim novoizraslim granama još nema pupoljaka, no nadam se da će ih biti kada bude više izložen suncu... |
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Opet jedan ljepotan.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...dosla gazdarica kuci i oni u punom sjaju odmah iz zahvalnosti....predivno...
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš me raduju
|
||
|
||
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Potpisujem |
||
|
||
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajoj, Bebolina, što je krasan!!! Svi su lijepi, ali onaj roza šatirani i ovaj bijeli su stvarno posebni! Fantazija od cvijeta!
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovi koji su do sada procvali, jedan je cvijet ljepši od drugog, no ima još puno onih kojima se uskoro nadam |
||
|
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Bebolina,
Samo sreća,stvara takvu ljepotuA ljubav je pokreće!
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 115116117118119 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |