moje biljčice |
Odgovori | Stranica <1 115116117118119 150> |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirina zebrina
i za kraj jedna ruža |
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibiskusi su ti zaista prekrasni, baš si odlučila imati sve moguće boje
A ta kiša, pa valjda ne pada baš stalno, daj malo poslikaj i ostalo |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za hibije
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana, ružica je baš posebna.. Crvena s bijelim printom. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hibiskusi su ti prelijepi! pasiflora koju sam posadila za tebe raste naveliko, mislim da se i gospar primio a za jasmin još nisam sigurna!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već jako dugo se nisam družila sa tvojim prekokrasnim cvijećkama i onda me dočekaju sve ove divote
ljupki phloxići, onda novitet u obliku crvenog hibija sa žutim rubom, crveni panstemon je baš pozer, fuksije su za mene uvijek kraljice, one bijele rudbeckie mislim da još nisam ni vidjela, englezice se šepure kao na engleskom dvoru (moje cvatu trč trč pa cvijet ) ma svaka čast Hana, prelijepo ti je cvijeće |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hanči preljepa ti je ona specijalna plava kadulja, a hibi žuto-crveni je ,baš mi jedan tako lijepi nedostaje u kolekciji....
|
|
sutra je novi dan
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje na lijepim komentarima.....danas konačno malo sinulo sunce pa možda biljke živnu poslije ovih kiša
Jagoda budem potražila takav hibi i ako ga nađem tvoj je,inače budeš pričekala da ovaj moj poraste pa nema frke za pelcer |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvom vrtu je pravo uživanje za oči ,uvijek nešto lipo pokažešHibiskusi su ti fenomenalni
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakvi primjerci hibiskusa!
A ruža na kraju je
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us evo jasmina kojega sam ti kupila, košta 40kn, ono drugo nisam našla, ali potražiti ću još. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme!!!!!!!!!! Super! Hvala ti puno!čujemo se..
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uspjela sam zakorjeniti fuksiju sa velikim cvijetom.... jedan lili |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljepotan nikako mu uhvatiti preljeve boja.... krumpirko iza njega već spava |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hibi je pravi ljepotan,a i pasiflora
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj maneken |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Gio! Malo su mutne slike a i mrak se polako već spuštao pa nisu slike baš oštre
|
|
Odgovori | Stranica <1 115116117118119 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |