dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 114115116117118 139> |
Korisnik | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da si blize,nestale bi ti te maline,a bome i jagode ne bi stigle sazrijat do kraja
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da imaš jesensku berbu ljetnog voća, a i cvijeće ti je lijepo ko po ljetu. Bome sam ja danas ubrala par jagoda ali nisu slatke kao u pravo doba, naravno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Wanessa
Pustio korijenje Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvece!!! Iznenadile su me maline i jagode u novembru, pa ti si prava srecnica!!!Divne si poklone dobila, lepo ce krasiti tvoj vrt i kucu!
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To su tebe tvoje voćkice od srca nagradile za sav rad i trud uložen oko njih i njihove okoline (mislim na preslatke cvećkice koje ih okružuju)
A terasaaaaa...ma,obožavam da je posetim i napunim baterije za novi dan Miško i dalje ostaje kod tebe jer je pošta ovih dana tako pooštrila stvar da ni koverte više ne daju da idu preko grane,a kamoli paketići a baš bih volela da ih isprepadamo mjaukanjem iz kutije
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dalmacija se preselila u Baranju, jagode, maline cvijeće, pa jel' gore kod tebe kasno proljeće ili novo godišnje doba u kalendaru, a vidim da i moj ljubimac vrijedno da ne remeti mir i sklad u dvorištu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan plavi ljepotan
|
|
život je more
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još uvijek praznik za oči u tvom vrtu; a maline, dvorodne i kod mene ih ima sve do mraza, samo od mog Domagoja ne stignem slikati |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hortenzijino lisce je stvarno prekrasno u ove jesenske dane. Imas pravo, kakva tek bude kad se razraste. I ja se mogu pohvaliti da sam danas pojela dve cijele maline , ali okus - nikakav.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je lijepo rekla Bebolina, ja potpisujem! Draga dadinice
|
|
Rijeka
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mora da sam ove godine bila jaaako dobra, jer Djed Mraz je malo poranio!
Istina, nije došao saonicama, nego žutim kombijem i maskiran u poštara, ali ipak Donio mi je kutiju puuunu svačega... Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Anđelka, hvala ti do neba! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa , jesu, dvorodne su.... ali nikako mi nije jasno kako su uspjele promaknuti mojim patuljcima!!
Carol . One maline sa slike sam ipak ja uspjela pojesti i vjeruj mi, bile su fine. Mora da im je pasalo ovo toplo vrijeme. Miro , drago mi je da si uspjela uloviti malo vremena za šetnju mojim dvorištem. Hvala na komplimentu, a malenom Karlu šaljem pusu. Drage moje, hvala vam na posjeti
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je danas izgledalo......
Uploaded with ImageShack.com
Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još poneki cvijet.....
Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.com
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Odgovori | Stranica <1 114115116117118 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |