enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari,5510 u pravu si
![]() evo i kod mene prvih vjesnika proljeća ![]() ove su bile zatrpane do nekidan humusom jer su ispod dunje a mm stvio cijelo brdo humusa oko nje, kad sam vidjela u drugim vrtovima da su procvjetale sjetim se svojih razgrnem humus i evo ih danas ![]() a ove sam posadila prije dvije godine , prošlo proljeće ih nije bilo evo tek sada procvjetale šumske ciklame prekrasno izgledaju i bez cvijeta ![]() mahonija je puna pupova ![]() malo crnogorice ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga nona , sukulenti su ti stvarno lijepi , pogledaj , ako imas vremena , u "Brbljaonici" (kava) na sto sam se ja vratila sa onog sjevera !
PS Tarica je preslatka ! ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljetnice nas sve raduju!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ko bi odolijo takoj slatkici ,a kamo li baka
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Naša je Camellia ko djeda mraz... trebaš ju vidjeti kad dolazi samo na kavu, neki dan sam ju špotala da mi ne donosi ništa osim sebe
![]() Kod tebe je zaista zakucalo proljeće lijepo na vrata, visibabice su mi baš preslatke. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kasnim, ali od srca ti želim Sretan rođendan!
Krasni rođendanski pokloni. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
I dans opet prolazim ispred tvoje kuće, tamo i nazad, i nikako naići do tebe. Valjda ću jednom i uspjeti, a kod tebe se ima što vidjeti !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Meni se isto čini da je ove godine uranilo malo,ali nema veze
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uz ovakav cvijetić, za zima traje i 3 godine nitko se nebi bunio !! Imala bi vremena samo za uživanje u njezinom rastu !! Velika pusica za malu Taru ali i za najbolju baku !!
![]() ![]() A kaj da ti velim, kad sam vidjela ovu crnokosu krasoticu, zaboravila sam da bi i ostalo cvijeće trebalo pohvaliti !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo si nam pokazala svoje cvjetno bogatstvo, zajedno s preslatkom malom Tarom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Tara ti je najljepši cvijetić u tvom vrtu. ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Svratila da vidim ima li bijelih sličica,kod nas cijelu zimu ne pada snijeg i kad počme sve cvijetati i listati on zapada,
![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
joooj preslatka bebica
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
malo svratila
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |