dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 114115116117118 222> |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno kao i uvijek, ali kaktusi u cvatu
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti
Vruće je i kod mene,neke cvjećke zaljevam dvaput dnevno inače ne bi preživjelo,čak je i kaktusima prevruće.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno, pogotovo kaktusi
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene u uzvratnu posjetu prelijepe biljke kod tebe ali kaktusi su za 10 a još cvjetaju kod mene još ni jedan nije cvjetao iako mislim da će jedan uskoro procvjetati vidim male pupoljke pa sam nestrpljiva
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon,Fany
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi su kaktusi.....svaka čast! No, posebno me vesli vidjeti ovu aleju ruža!
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sad od svega po malo
Antonija,vidi me
Otok,vidi kakva gužva u tegli
djevojačka okeca od Korjenka i Lore
carsko oko
gazanija koju sam u veljači sijala konačno je procvala
echinacee
cleoma
marijin zvončić još uvijek cvate
graničica stalno ima po koji cvijetak
kad mi je Anaida dala sadnicu,rekla da je to kadifica
muškatlama godi ova vručina
cinije,mi međimurci ih zovemo lepi dečki
a ovdje je već nastala gužva
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenia,hvala ti,ruže su bile prvo cvijeće koje sam posadila u svoj vrt
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jest da si ti mali kaktus ali ti si meni sinonim za ruže! prekrasne su ti, ja bi tebe preimenovala u ružu ili rosu, svakako u neku izvedenicu od ruže! koralj ti je predivan, tako se fino ugustio, čini mi se da jesi ali nisam sigurna da si ga podigla na pjatu. ja san mojima u pjat stavila komadiće kamena da ga podignem jer ne vole da im žile kišaju u vodi.
prelijepa ti je otočka gužva, djevojačko oko.. da ne nabrajam sve ti je lijepo. usput i moja graničica cvijeta punom parom, obožavam je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka je gužva, tako i treba biti. Ruže, ah ruže, ljepotice prave |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija,hvala ti,prvo sam morala odgonetnuti šta znači pjat,tanjur,znači sipem u nj malo kamenčića da nisu u vodi.
Za nick je kriva moja ljubav prema kaktusima,njih odavno imam,a ruže tek kad smo se preselili u kuću.
Drago mi je da ti graničica cvate(nisam zaboravila šta sam ti za jesen obečala)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok,to je valjda jedina gužva kojoj se veselim
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno, prelijepo ali ruže za mene ostaju kkraljice
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko često zalijevaš onu Otočku gužvu? Imam i ja nešto od onoga pa sam u nedoumici kad zalijevati. Slažem se sa Lorom kad kaže da su ruže kraljice. |
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš simpatična gužva
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepe ruže, prelijepo ostalo cvijeće ali marijin zvončić i grančica me oduševljavaju. Izgleda da se i na mojoj stvara pupoljak...
|
|
Odgovori | Stranica <1 114115116117118 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |