Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 151> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Od svih predivnih ruža meni je najdraža žuta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Drage moje od srca vam hvala što posjećujete moj vrt i onda kad ja to ne mogu, jer ima dana kad ne uspijevam niti od kreveta do kompa stići..
![]() A ovo je mudrost koju ne treba zaboraviti!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne daj se Misty.
Vrt je krasan |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oooo Misty kako te razumijem! Samo što si ti ipak još puno mlađa. I zato nedaj se. Za "put" krevet/kauč - komp je još prerano. Znam... zdravlje ne pita za "krsni list".
Meni najteže pada da zaobilazim vrt... Veseli me da se djevojačko oko primilo. Žilava je to biljka. Kod mene je tik uz lovor i raste i cvjeta kao ludo!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nemoj klonuti duhom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Misty,drži se,glavu gore,sutra je novi dan
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Otok, bako, Mari, kaktusiću hvala vam na lijepim riječima ohrabrenja! Naravno da će biti bolje, pozitivna energija uvijek pomaže!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bila sam malo na oporavku kod prijateljice, a na povratku me dočekao moj, sad već prilično zapušteni vrt
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U mom odsustvu malo su ih napali i golači!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Eto naše misty! Oporavljena? Bolje?
I još uvijek ti je ova hosta najljepša na forumu!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
drago mi je da si se vratila, vjerujem oporavljena...a, dočekala te tako krasna hosta
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
hosta je ktasna, bdw i moja je počela cvjetati
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hoya, Sarice malo sam bolje, a u vrtu me čeka toliko posla da ću valjda na sebe uspjeti zaboraviti
![]() niho, moon hvala na posjeti
![]() Čekam da svane da bih vidjela je li malo zalijevanja ova dva dana prijalo mojim hostama i da vam pokažem što sam jučer radila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Misty drži se! Lijepi pozdrav.... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prijala im je infuzija vode nakon mog povratka s putovanja, dva dana zalijevanja i sve tri moje ljepotice bujaju, cvjetaju i iznad svega prekrasno mirišu! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sjećate li se njihove prelijepe mame? U početku je bilo svega tri bebača, onda još tri, a kad su svi imali preko 10 cm visine (ovaj "samac" ima već 17 cm) morali su se oprostiti od mame. Nadam se da će svi preživjeti samostalnost |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hosta ti je prekrasna,ona ne kasni,i meni sad cvjeta
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |