Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 114115116117118 151>
Korisnik
Poruka
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2011 u 21:24
I ja sam smile199.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2011 u 21:56
Od svih predivnih ruža meni je najdraža žuta.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 08:23
Drage moje od srca vam hvala što posjećujete moj vrt i onda kad ja to ne mogu, jer ima dana kad ne uspijevam niti od kreveta do kompa stići.. Unhappy
U takvim danima govorim sebi da sve prolazi jer zbilja i prolazi!

A ovo je mudrost koju ne treba zaboraviti!
Time is something you can never get back..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 08:43
Ne daj se Misty.

Vrt je krasan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 10:14
Oooo Misty kako te razumijem! Samo što si ti ipak još puno mlađa. I zato nedaj se. Za "put" krevet/kauč - komp je još prerano. Znam... zdravlje ne pita za "krsni list".
Meni najteže pada da zaobilazim vrt...

Veseli me da se djevojačko oko primilo. Žilava je to biljka. Kod mene je tik uz lovor i raste i cvjeta kao ludo!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 10:20
nemoj klonuti duhomHeart i budi mi vesela, danas je tvoj dansmile75
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 11:40
Misty,drži se,glavu gore,sutra je novi danHeart
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 06:07
Otok, bako, Mari, kaktusiću hvala vam na lijepim riječima ohrabrenja! Naravno da će biti bolje, pozitivna energija uvijek pomaže!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 10:31
Bila sam malo na oporavku kod prijateljice, a na povratku me dočekao moj, sad već prilično zapušteni vrt Unhappy
Hoste su tek počele cvjetati, nije čudo, očito im je trebalo više vode Disapprove

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 10:33
U mom odsustvu malo su ih napali i golači! Unhappy

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 10:50
Eto naše misty! Oporavljena? Bolje?
I još uvijek ti je ova hosta najljepša na forumu!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 22:00
smile139baš s eja nauživa kod tebe,,,,,,,,duša moja od kad nisam bila kod tebe lijep pozdrav i velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii poljubac
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 23:34
drago mi je da si se vratila, vjerujem oporavljena...a, dočekala te tako krasna hostaSmile.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 23:56
hosta je ktasna, bdw i moja je počela cvjetati smile55
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 04:40
Hoya, Sarice malo sam bolje, a u vrtu me čeka toliko posla da ću valjda na sebe uspjeti zaboraviti Wink
niho, moon hvala na posjeti smile78
Čekam da svane da bih vidjela je li malo zalijevanja ova dva dana prijalo mojim hostama i da vam pokažem što sam jučer radila Wink
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 07:14

Misty drži se! Lijepi pozdrav....

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 08:29
Originalno poslano od člana Nataly Nataly napisao:

Misty drži se! Lijepi pozdrav....

Ma čeka me još puno toga ružnoga, ali držim se ja! Hvala ti smile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 08:31

Prijala im je infuzija vode nakon mog povratka s putovanja, dva dana zalijevanja i sve tri moje ljepotice bujaju, cvjetaju i iznad svega prekrasno mirišu! Very%20Happy

Nekako volim razmišljati da su se tako požurile rascvjetati jer su zadovoljne što sam ponovo s njima Embarrassed
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 08:32

Sjećate li se njihove prelijepe mame? U početku je bilo svega tri bebača, onda još tri, a kad su svi imali preko 10 cm visine (ovaj "samac" ima već 17 cm) morali su se oprostiti od mame. Nadam se da će svi preživjeti samostalnost Very%20Happy

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 08:42
Hosta ti je prekrasna,ona ne kasni,i meni sad cvjetaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 114115116117118 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.