Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 114115116117118 140>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 20:12

Cure moje drage i dečko (nadam se da nisam fulala, panda nam je dečec, ak se ne varam) hvala na pohvalama i što u ovo kišno i tmurno vrijeme šečete mojim dvorištem. Mačuhice pomalo rastu, a krizanteme je kiša smlatila, no još su na lodži...

Proljeće, te tegle su ivanićki proizvod, prije je firma bila Ivanićplast, a sada nisam sigurna koja tvrtka proizišla iz bivše radi takve tegle, ali mislim da sam vidjela da ih još proizvode...
Šmrcko na žalost moje banane neće dozrijeti...... morali smo cvijet odrezati da bismo zaštitili bananu.
Panda, evo lanjske slike kako sam zaštitila bananu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2769&PN=54 , uglavnom žica zapunjena slamom ili sijenom, a odozgor je limeni krović i najlon... i zimska idila sa bananom
Hoya, je to je ta biljka... to je Pata LOL ( žena Paje patka).
Lora hvala na informacijama za zidni bršljan.
Mari hvala na čestitci, ali nažalost ove godine nemam šta pokazati, nemam se sa čime hvaliti. 2 dana prije moga rođendana MM je završio u bolnici, tako da ni meni nije bilo do slavlja Cry.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 21:45
Evo da se i ja javim nakon duže šetnje. Mislim da ne moram niti napomenuti da je banana na mene ostavila najveći dojam. Ne smijem zaboraviti spomenuti niti trublje.

A ovu sličicu "izvukla sam iz naftalina", objavila si je lani ali je vrijedi ponoviti jer je zanimljiva.

čuvarkuća-%20sempervivum%20tectorum%20L.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 11:58
A joj, na moj vrt sjela prašina i ulovila se paučina...Wink, pf,pf,pf, prvo da sve otpuhnem, pa samo par sličica friških stavim...
Nataly, hvala ti, a ako se dobro sječam to je cvijet čuvarkuće...
a sada taze slike......
 ovo je picea glauca conica koju sam jesenas kupila, presadila sam ju u malo veču posudu i stavila u ovu ukrasnu, okolo zapunila sa kuglicama papira, a samu teglu ovila folijom sa mjehurićima. Nadam se da će to biti dovoljno i da će preživjeti na terasi......
100_1652
i malo zimske idile iz moga dvorišta...
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 16:17
i u tebe zimska idila!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 16:22
Na cijelom CIF-u je danas bijelo
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 17:29
Eto i tvoje bjeline! Ljepši su mi prizori bili ovoga proljeća i ljeti, ali i ovo je dosta - da ti malo "čujem glas".
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 18:03
Bijelo, bijelo svuda je zabjelilo Wink 
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 21:12
E napokon i tu prašinu si skinula ,ali pade snijeg,valjda će sad biti više slikica
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 00:44
Prašinu prekrilo bjelilo
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 09:18
Kajo smile219 ! Lijepa ti je idila ako se gleda iz tople kuće i ako se ne mora lopatati Wink...Nadam se da će "odijelo" u koje si obukla svoju conicu biti dosta toplo za ove sibirske zime Wacko, inače ja sam svoju posadila u vrt pred par godina i narasla je već dosta, ne smeta joj ništa, uopće ju ne štitim dok za teglu nikad ne bi bila sigurna da li joj je dobro, međutim vidim, ti si svoju dosta zaštitila...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 09:22
Drago mi je da si nam stavila snježnu slikicu, ali to je malo,malo.. Češće nam dođi i slikice daruj!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 09:25
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

A joj, na moj vrt sjela prašina i ulovila se paučina...Wink, pf,pf,pf, prvo da sve otpuhnem, pa samo par sličica friških stavim...
Nataly, hvala ti, a ako se dobro sječam to je cvijet čuvarkuće...
a sada taze slike......
 ovo je picea glauca conica koju sam jesenas kupila, presadila sam ju u malo veču posudu i stavila u ovu ukrasnu, okolo zapunila sa kuglicama papira, a samu teglu ovila folijom sa mjehurićima. Nadam se da će to biti dovoljno i da će preživjeti na terasi......
100_1652
i malo zimske idile iz moga dvorišta...

Ma baš je slika idiličnaClapClapClap!Hajd ne škrtari daj još koju!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 10:26
Paaaaa ja ću reći da "cura" sa juga uživa u slikama vaše bjeline i "skulpturama"cvića ispod snigasmile93
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 16:22
Božić nismo imali bijeli, ali zato je Štefanje zabijelilo...... cijeli dan pomalo pada, a oko 13 sati ugledah sunčeko kako se pokušava probiti kroz "snježne oblake"
100_1663

100_1662
 a snježak i dalje pada i krov se več više zabijelio nego na slikama...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 23:18
Kate bit će snijega dok ja dođem. Sretne blagdane ti želim!smile78
život je more
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 06:03
Ovdje me baš dugo nije bilo Embarrassed svašta sam propustila vidjeti! Maćuhice i krizanteme su zbilja prelijepe, posebno ona roza (treća), a ova banana je ne samo lijepa nego i pravo čudo u kontinentalnom vrtu!

Tebi i tvojima sretne blagdane! smile73
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 16:15
Puno zdravlja,sreće i veselja u Novoj godinismile151smile154
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 07:04
Sve najbolje u Novoj!
Time is something you can never get back..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 19:00
Joj bananicaClap, baš mi je izvukla osmijeh na liceTongue

Sve najbolje u novoj godini i da bude zdravlja i veselja.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 10:15
Kat. rea, svako dobro u novoj godini!   

Kod tebe je uvijek lijepo!

smile147
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 114115116117118 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.