Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure moje drage i dečko (nadam se da nisam fulala, panda nam je dečec, ak se ne varam) hvala na pohvalama i što u ovo kišno i tmurno vrijeme šečete mojim dvorištem. Mačuhice pomalo rastu, a krizanteme je kiša smlatila, no još su na lodži... Proljeće, te tegle su ivanićki proizvod, prije je firma bila Ivanićplast, a sada nisam sigurna koja tvrtka proizišla iz bivše radi takve tegle, ali mislim da sam vidjela da ih još proizvode...
Šmrcko na žalost moje banane neće dozrijeti...... morali smo cvijet odrezati da bismo zaštitili bananu.
Panda, evo lanjske slike kako sam zaštitila bananu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2769&PN=54 , uglavnom žica zapunjena slamom ili sijenom, a odozgor je limeni krović i najlon... i zimska idila sa bananom
Hoya, je to je ta biljka... to je Pata
![]() Lora hvala na informacijama za zidni bršljan.
Mari hvala na čestitci, ali nažalost ove godine nemam šta pokazati, nemam se sa čime hvaliti. 2 dana prije moga rođendana MM je završio u bolnici, tako da ni meni nije bilo do slavlja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Evo da se i ja javim nakon duže šetnje. Mislim da ne moram niti napomenuti da je banana na mene ostavila najveći dojam. Ne smijem zaboraviti spomenuti niti trublje.
A ovu sličicu "izvukla sam iz naftalina", objavila si je lani ali je vrijedi ponoviti jer je zanimljiva. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A joj, na moj vrt sjela prašina i ulovila se paučina...
![]() Nataly, hvala ti, a ako se dobro sječam to je cvijet čuvarkuće...
a sada taze slike......
![]() ovo je picea glauca conica koju sam jesenas kupila, presadila sam ju u malo veču posudu i stavila u ovu ukrasnu, okolo zapunila sa kuglicama papira, a samu teglu ovila folijom sa mjehurićima. Nadam se da će to biti dovoljno i da će preživjeti na terasi......
i malo zimske idile iz moga dvorišta...
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i u tebe zimska idila!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Na cijelom CIF-u je danas bijelo
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Eto i tvoje bjeline! Ljepši su mi prizori bili ovoga proljeća i ljeti, ali i ovo je dosta - da ti malo "čujem glas".
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bijelo, bijelo svuda je zabjelilo
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E napokon i tu prašinu si skinula ,ali pade snijeg,valjda će sad biti više slikica
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prašinu prekrilo bjelilo
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kajo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drago mi je da si nam stavila snježnu slikicu, ali to je malo,malo.. Češće nam dođi i slikice daruj!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma baš je slika idilična
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Paaaaa ja ću reći da "cura" sa juga uživa u slikama vaše bjeline i "skulpturama"cvića ispod sniga
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kate bit će snijega dok ja dođem. Sretne blagdane ti želim!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovdje me baš dugo nije bilo
![]() ![]() Tebi i tvojima sretne blagdane! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Puno zdravlja,sreće i veselja u Novoj godini
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve najbolje u Novoj!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj bananica
![]() ![]() Sve najbolje u novoj godini i da bude zdravlja i veselja. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Kat. rea, svako dobro u novoj godini!
Kod tebe je uvijek lijepo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |