OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Razmnožava se reznicama, iz mog iskustva ne prima se baš lako.
Ne znam za kontinentalna područja, možda se javi netko s kontinenta |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Suer Otok, tako je lijepo vidjeti da cvate alisum, snježno bijelo, bar to kad već nemaš snijeg, a da ti donesemo malo sutra iz Ravne gore.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kod tebe u prosincu ima više cvijeća nego kod mene u rujnu. Kad nam je Lantana poslala u Rijeku veliku granu njevice razdjelila sam je, a osnovnu granu, prst debelu, mi je bilo žao baciti pa sam je bocnula u zemlju. Ne znam da li se nekoj od nas primila grančica (barem nisam primjetila), ali ova u zemlji već je mali grm.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Malo me srce zabolilo gledajuć prekrasne biljčice
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Otok,baš sam ti zavidna-ti se i zimi imaš čemu radovati.
A iberis...ja sam znala samo piknuti grančicu,i primil se je,ali u proljeće,kad je topla zemlja. Kod nas cvate u rano proljeće. |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma stvarno imaš uvijek za oduševiti svaka ti čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
Prekrasni ljubimci, a ruže još ljepše... svaka čast |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok kao Otok. Uvijek nešto lijepo. Je l' cvjetajuće, je l' zeleno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Rain - čitala sam i ja negdje da iberis cvate u rano proljeće, ali kod mene (i kod Lantane) cvate baš sada, zato mi je i posebno drag.
Hvala svima koji šetate mojim vrtom. A vidim i novog posjetioca - kockavica, hvala što si svratila |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
došla sam se malo ugrijati u tvom vrtu na sunčeku jer kod mene snijeg pada
![]() vidim da smo opet na alisumima i iberisima Otok, možda ćeš možda znati riješiti misteriju u mom vrtu ![]() jer nisam još uspjela odgonetnuti da li je ovo iberis ili alisum (ne cvate sad, slika je od ljeta ![]() ![]() a ovo sam zapelcala od Iris samo je ona zaboravila kaj je to ![]() sorry kaj se malo guram u tvoj vrtek...toplije je nego kod mene ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Samo se ti guraj, iako se nećeš puno zagrijati
Ovo lila je alisum, ovo drugo ne znam. |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Malo sam u jutro obišla Lantanin vrt pa ugrijala dušu, sad me opet od ovog snijega zaboliše oči i srce, pa svratih malo k tebi da se nauživam ljepote.
I samo da znaš, da sam ti bliže svako jutro bih optrčala oko tvog kontejnera, tu je bolji izbor biljaka nego kod mene na placu
![]() |
|
![]() |
|
Kako se priroda poigrava sa biljčicama.
Bilo je toplo vrijeme i one odlučile izviriti i uživati na suncu, ali sada je zahladilo ... Iznikli dragoljubi ![]() lijepi dečki ![]() grahorica ![]() metvica ![]() ruta bacila grančicu, čak se nazire i cvijetić ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Otok...pa ti ćeš imati "novogodišnje" ljetnice u cvijetu. Baš super...ko da si na Havajima! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kod tebe nekako sve požurilo, tko zna ako ne bude jako zima možda se održi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja pa ovo je kod tebe prekrasno----ma jeli moguće da sve kod tebe ponovo cvijeta i niče----------prekrasno -samo ti uživaj
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
sve ti je cvijeće prekrasno, njegovano i paženo... super je
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bože kod tebe još uvijek proljeće i ljeto
![]() ![]() A mi smo danas zasuti pahuljicama ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Vidim,kod tebe niču lepi dečki,a nama ziiimaaaa...
![]() |
|
![]() |
|
Ma hladno je i kod nas - danas je 6 stupnjeva, ali je prije bilo toplo pa su biljčice niknule.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |