Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 407> |
Korisnik | ||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Predivni su! Ovaj bijelo rozi pogotovo
![]() Jedva čekam vidjeti ostale ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Krasni su
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
preeeedivne
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Čekaj,čekaj,nisam ja još ni počela ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Prekrasni su,ali ovaj zadnji...
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
baš ti zavidim.moji su tek malo veći od 1 cm
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
2o.o4. posijala sam sjemenke,danas vec niklo 5 komada, ostale se malo uljenile
|
||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
Nisam dugo bila, a ono puno i bebica i malo većih i rascvjetanih
![]() ![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
|
izgledaju prekrasno :D
posijala sam jednu turu sjemenki (mijesani hibridi, nemam pojma koja je koja boja), izaslo ih je 15ak od 20, zadovoljna. neke sam isla spasavati iz ovojnice iz straha da ne strunu unutra, zna se dogodit... vi kojima su veci, kad su vam se poceli granati? |
||
velika gorica
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
ja ovdje redovito svraćam, samo gledam, divim se....Bebolina ti si prava čudotvorka
|
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Vam cure na komplimentu |
||
![]() |
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
Podrezala sam ga 18. studenog, rez sam premazala voćarskom smolom, a evo kako sada izgleda. Još nema pupoljaka... ![]() |
||
![]() |
||
|
Ljepo se raširio
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
![]() ![]() moji su lijeni,molim ih da porastu,tek cu se to nacekat a kamoli na rezanje
![]() |
||
![]() |
||
|
I meni se čini da ću se načekati..tješim se da smo samo nestrpljivi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |