Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 114115116117118 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 09:12
Hvala vam svim, naša je tatjana prava umjetnička duša, teglice su mi predivne. Željka, Bergenija žao mi je što niste bile s nama, a ni ti nich nisi tako daleko, vlajda ćeš i ti jedno na našu kavicu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 09:43
Opaa ma neka si ti meni tako sretna ko Nova godina nama sam i ja -------što je tvoje to i moje --i da znaš samo sva ova druženja svi možemo zahvaliti samo tebi jer preko tebe se i dobilo jako divnog cvijeća i jako lijepi prijatelja--------ma svaka ti čast ----------LEGENDO___FORUMAsmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 12:15
Bome Triša lijepo su te obdarili.ClapClapClapSmile
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 15:03
lijepe biljćice i kaktusi... svaki  cvijetak je lijep na svoj načinEmbarrassed i ja ih imam nekoliko.Hvala na dobrodošliciTongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 18:56
Hvala svima - sada je u vrtu novogodišnja dekoracija, lampice svjetle sa svih strana, pa uživamo u tome. No neke se cvjećke ipak ne daju, pa tako cvjeta nekoliko ruža

Iza ove crvene ruže vide se lampice, šteta što slikano noću ne ispadne dobro, treba bolji fotić

Nađe se i po koji cvjetak ostića

Skromno cvjeta i karanfil

a nešto bujnije neven

Mini ciklame se drže, ali bijela ne cvjeta a ova je puna cvjeta i pupoljaka

Evo samo toliko, da mi dvorište "ne padne u zaborav"

RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 19:46
Ma Triša, kako bi tvoje dvorište moglo pasti u zaborav, pa bar se tu uvijek nešto događa, evo i sad prekrasno cvjetaju ruže a i drugi cvjetići
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 20:16
Triša,kad gledam tvoj još uvijek rascvijetali vrt ogrije me sunce...sve dok ne pogledam kroz prozor svoj.Moj se ne vidi maltene ni u konturama koliko je snijega Confused.
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 22:56
Tvoje ruže i današnji snijeg!!!  Ma, i jedno i drugo: prekrasno!!!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 09:31
Ma vidi bože kako je predivno -ma kod tebe da nema ništa uvijek je lijepo ---i da znaš evo pravi ti se sniješkosmile96
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 14:40
Ti si naš predstavnik rječke ekipe sa javljanjem iz vrta, mi ostali nemamo baš previše što pokazati ovih dana u vrtu, mi smo sad samo za brbljaonu Wink.
Predivne poklone si dobila.......sad bi mi dobro došle jedne ove čarape.
Ma vidi ti ovu Niho....uškicala je koliko si biljki i kaktusa dobila pa ti odmah radi snješka......ne bi li što kaparirala Wink, mudrica....LOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 14:58
Pozdrav svima iz mog ledenog dvorišta, vidim niste se smrzle, a Korijenko, Niho ko Niho, mora se malo ulizivat, još malo pa ćemo imati više kaktusa od nje.
RIJEKA

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 16:14
Osim divnog druženja i darovi su prekrasni, a mene posebno raduje cvijeće koje je, kao i ti, u tvojem vrtu neumorno!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 21:44
Eto samo da vidim dali je kod tebe snijeg pao joj kako bi volijela pa ti se nebi ni vidjela tebe bi onaj  od pola metra zatrpaosmile96

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 09:48
Ruže su prekrasne, ništa od snijega, moraš se ići grudati kod Nihe. Wink
život je more
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 09:51
prekrasne ruže! a ovaj ljubičasti ostić wow!Smile
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 12:24
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Pozdrav svima iz mog ledenog dvorišta, vidim niste se smrzle, a Korijenko, Niho ko Niho, mora se malo ulizivat, još malo pa ćemo imati više kaktusa od nje.

-Koji je ovo sebičluk -ko zna njemu 2 a ko ne njemu šipak a tebi je tako -nema više kaktusa------------liži itismile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 14:12
Ha-ha imam dva nova, stavim poslije sliku.
Imam i novu ružu od Flavije - već je posađena.
A ti, šalji te baklave.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 17:21
Šaljem ne brini se -----samo otvori torbu i recept je tu
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 20:22
nisam prošla par dana kroz tvoj vrt i imam što vidjetiThumbs%20Up, kod tebe kao da nema zime, ili ti nešto čaraš pa ti sve ostaje ko da je proljećeLOLLOL

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 22:12
Hvala dječice - super ste, uh kako volim kad hvalite moje cvijeće.

Lora to sam od tebe naučila.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 114115116117118 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.