Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam svim, naša je tatjana prava umjetnička duša, teglice su mi predivne. Željka, Bergenija žao mi je što niste bile s nama, a ni ti nich nisi tako daleko, vlajda ćeš i ti jedno na našu kavicu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opaa ma neka si ti meni tako sretna ko Nova godina nama sam i ja -------što je tvoje to i moje --i da znaš samo sva ova druženja svi možemo zahvaliti samo tebi jer preko tebe se i dobilo jako divnog cvijeća i jako lijepi prijatelja--------ma svaka ti čast ----------LEGENDO___FORUMA
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome Triša lijepo su te obdarili.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
lijepe biljćice i kaktusi... svaki cvijetak je lijep na svoj način
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima - sada je u vrtu novogodišnja dekoracija, lampice svjetle sa svih strana, pa uživamo u tome. No neke se cvjećke ipak ne daju, pa tako cvjeta nekoliko ruža
![]() ![]() ![]() Iza ove crvene ruže vide se lampice, šteta što slikano noću ne ispadne dobro, treba bolji fotić
![]() Nađe se i po koji cvjetak ostića
![]() ![]() Skromno cvjeta i karanfil
![]() a nešto bujnije neven
![]() Mini ciklame se drže, ali bijela ne cvjeta a ova je puna cvjeta i pupoljaka
![]() Evo samo toliko, da mi dvorište "ne padne u zaborav"
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma Triša, kako bi tvoje dvorište moglo pasti u zaborav, pa bar se tu uvijek nešto događa, evo i sad prekrasno cvjetaju ruže a i drugi cvjetići
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Triša,kad gledam tvoj još uvijek rascvijetali vrt ogrije me sunce...sve dok ne pogledam kroz prozor svoj.Moj se ne vidi maltene ni u konturama koliko je snijega
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Tvoje ruže i današnji snijeg!!! Ma, i jedno i drugo: prekrasno!!!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma vidi bože kako je predivno -ma kod tebe da nema ništa uvijek je lijepo ---i da znaš evo pravi ti se sniješko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ti si naš predstavnik rječke ekipe sa javljanjem iz vrta, mi ostali nemamo baš previše što pokazati ovih dana u vrtu, mi smo sad samo za brbljaonu
![]() Predivne poklone si dobila.......sad bi mi dobro došle jedne ove čarape.
Ma vidi ti ovu Niho....uškicala je koliko si biljki i kaktusa dobila pa ti odmah radi snješka......ne bi li što kaparirala
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pozdrav svima iz mog ledenog dvorišta, vidim niste se smrzle, a Korijenko, Niho ko Niho, mora se malo ulizivat, još malo pa ćemo imati više kaktusa od nje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Osim divnog druženja i darovi su prekrasni, a mene posebno raduje cvijeće koje je, kao i ti, u tvojem vrtu neumorno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Eto samo da vidim dali je kod tebe snijeg pao joj kako bi volijela pa ti se nebi ni vidjela tebe bi onaj od pola metra zatrpao
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su prekrasne, ništa od snijega, moraš se ići grudati kod Nihe.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
prekrasne ruže! a ovaj ljubičasti ostić wow!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
-Koji je ovo sebičluk -ko zna njemu 2 a ko ne njemu šipak a tebi je tako -nema više kaktusa------------liži iti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ha-ha imam dva nova, stavim poslije sliku.
Imam i novu ružu od Flavije - već je posađena.
A ti, šalji te baklave.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Šaljem ne brini se ----
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nisam prošla par dana kroz tvoj vrt i imam što vidjeti
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Hvala dječice - super ste, uh kako volim kad hvalite moje cvijeće.
Lora to sam od tebe naučila.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |