Glikica - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 113114115116117 142> |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama draga, ja sam vizionar, zažmirim i vidim kako će to izgledati. Oni najsitniji detalji će doći na kraju kad sve bude posađeno, dakle rješavat ću u hodu. Obzirom da biljke koje ću tu smjestiti poznam već "u dušu", neće biti iznenađenja kod sadnje.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blago nekima. I ja imam vizije, kako treba da nešto izgleda a več dvije godine nisam uspijela sastaviti skalnjak onako kako sam htjela. U međuvreme sam ga več selila i još uvijek ne izgleda onako kako treba.
|
|
Eksotika je kul
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majcka, ja imam drugi problem, a to je da uvijek "uleti" nešto novo pa mi pobrka koncepciju . E onda se moram snalaziti kako znam i umijem. Fala Bogu pa imam dovoljno mjesta za još i još. Ali kad sve naraste i kad se razraste, e onda ne znam kako će biti, za tu situaciju još nemam viziju.
Tvoj staklenik ćeš ti već riješiti, jednom će ti se samo upaliti lampica i znat ćeš kako. |
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam se javljala dok nisam dobro pregledala sve od prve do zadnje stranice. Evo sad se javljam, ali sam toliko oduševljena tvojim vrtom da uopće neznam kaj bi ti pametno napisala. Ciglenjak je ludnica, a i sve ostalo jer ja isto jako volim cigle, kamen, panjeve, a o biljkama u njima da i ne pričam ! Sve ti je jako lijepo razvijeno - vidi se da raste u plodnoj slavonskoj zemlji . Samo tako nastavi. Stvarno se divim ljudima koji imaju neku svoju viziju u glavi i toga se drže. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa mojim staklenikom (u plastici za sada) je sve u redu. Trebala sam napisati kamenjar. Ali se nisam mogla sjetiti prave riječi i napisala sam skalnjak. Moj kamenjar nikako da dobije pravo lice. Ne ide i ne ide!
|
|
Eksotika je kul
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, puno ti, puno hvala na ovako lijepim riječima.
Ponosna sam na svoje dvorište, jer zapravo ga uređujem tek tri godine. Da, imam viziju i ne sadim sve redom što mi dođe pod ruku. Želim postići sklad vrsta, boja i veličina biljaka, što znači da kad stanem na kućni prag preda mnom "pukne" jedan oku ugodni pejsaž duž cijelog prostora. Pa čak i kad se izuzmu moji kaktusi, po pitanju ostalog raslinja imam malo čudan ( da ne kažem uvrnut) ukus. Teško mi je to riječima objasniti, no vrijeme je pred nama pa će se sve vidjeti na slikicama. A za ciglenjak imam jedan vraški plan i ideju, ali o tom na proljeće.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majcka, ukucaj si u google "kamenjari" i prelistaj slike, ima prekrasnih primjera, nešto od toga će ti sigurno poslužiti kao vodilja za tvoj kamenjar.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je lijepo i sunčano, nije ni jako hladno, pa sam malo šetkala po dvorištu. Snijeg se nije sav otopio, blata ima poprilici, ali i lijepih prizora.
Pa evo nekoliko slikica: |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi prizori iz tvog dvorišta!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MK, hvala ti, evo nešto žuto za tebe, i još cvate:
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kad poberem jagode, sve ću vas pozvati na gozbu:
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I malo svega i svačega na zakorjenjivanju:
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo ledenih slikica:
|
|
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super sličice! Moji favoriti su čuvarkuće ukrašene snijegom i ledeno jezerce.
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miranda, dobro mi došla u moj zaleđeni vrt . Dobar ti je odabir, i meni se te slike dopadaju !
|
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne ledene slikice,trave su mi najlipše
a jezercepreslatko!
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto vidiš Miska kako lijepo dvorište može biti i zimi, bez cvijeća i šarenila. Ovo je doba koje moramo prihvatiti kao takvo i iz toga izvući svu ljepotu koju možemo.
Tebi puno hvala na posjeti, na lijepim riječima .
|
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je lijepo zaleđeno jezerce.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je već dobro stisnulo ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, jel da je zgodan prizor listova lopoča pod ledom ?
Anastazija, je stislo, alo fino suho, bez vjetra i padanja, baš je krasna zima !
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 113114115116117 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |