enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Koja ljepotica!!!!Prekrasan primjerak.
Nona otišla mi poruka u vjetar,isprazni sandučić. ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
EN
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepa ti je paprat, vjerujem da će u kupaonici dobro uspjevati jer voli vlagu u zraku pa narasti velika.
A kalanhoa mi je neobična, nekak posebna.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Navratila vidjeti ima li novih sličica
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
drage moje
![]() jučer smo bili vrijedni, mm orezivao kruške, mms prenosio kamenje iz kamenjara na drugo mjesto jer su naše ljubimice toliko ugazile ove zime da izgleda kao beton, ja sam posadila biljke naručene od SlavujVk , naravno presadila dosta postojećeg, stalno pretumbavam , navratili u OBI po još jedna kolica na akciji 119,00 kn , ja malo prošetala do odjela sa biljem ![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ti ako hoćeš da vidimo tvoje biljke, nemoj pokazivati Taru, jer ona zasjeni sve ! Predivna mala čupavica !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
znaš šta Glikice biljke su mi jako drage ali ova čupavica mi se uvukla pod kožu, uostalom znaš i sama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nona, ova malena svađalica je preslatko djetešce!
A tek kad se počne svađati s bakom.... zlato malo. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinice mudrica je već tako mala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Glikica ti je dobro rekla!Kome je još do cvijeća pored tako slatkog medenjaka - male Tare!
|
|
![]() |
|
Čim se sunce pojavilo uveliko se radi,baš su nam zadnja dva dana prekrasna.Tara je preslatka,uživati će u lijepo uređenom dvorištu kad malo otopli
![]() |
|
![]() |
|
tikvić
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Lijepa obnova draga nona, primjerci su
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo kod tebe se uvijek nešta radi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bravo Nona, baš si se lijepo ponovila, a vidim da si već i naveliko vrijedna. Ona divna kalanchoe pumila mi je srčeko slomila sad, moja je otišla pa pa ove zime, nje mi je najviše žao, ali kaj sad kupiću novu kad naletim na nju.
Unučica divno napreduje, preslatka je ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo te je Camelija obradovala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |