Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure, da li vi koje prebacujete slike preko Photobucketa imate zadnjih nekoliko dana probleme...sporost, nerazumljive promjene i slično?
Za ovu fotku mi je trebalo nekoliko minuta:
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
možda se photobucket divio ovoj ljepoti pa zato je tako dugo trajalao, ono kao
![]() ![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lorica, lorica
![]() kupila sam duple vodenike, crvenobijelog cvijeta za sjeverni balkon:
![]() heuchere i heucherele su u punom sjaju:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Beloperone mi je neodoljiv, sigurno vam već idem na živce s njim, a kaj mogu kada ga obožavam:
![]() otvorili su se svi pupoljci na englezici:
![]() procvala je nigella u teglici:
![]() bez pelargonija i petunija nema ljetnog ugođaja:
![]() ![]() ![]() i za kraj oxalis:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ove heuchere ovako na hrpi baš super izgledaju
![]() na tvojim cvijećkama se vidi koliko ti njim pažnje poklanjaš ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno ti je cvijeće!
nesmije drugačije ni biti kad ga sa puno ljubavi uzgajaš!
kao šta konte kaže hauchere na hrpi su predivne. morati ću i ja nabaviti ovu karamelastu i svijetlu, i ja i obožavam. valjda ih u bb ima.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
heucherice su prekrasne, postale su prava zaraza, a kako i nebi kad im je ličće zaista fenomenalno.
Ja sam do sad koristila imageshack, isto bi se oznojila dok slike postavim, a sad sam prešla na photobucket. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i ja mislim da je photobucket ostao bez teksta pa je malo zaštekao
heuchere su divne, englezice, belperone, nova vodenika, "bijela tegla" koja baš osvježavajuće djeluje... a oxalis izbliza otkriva šare koje nisam nikad primjećivala, ili i njih ima više vrsta sa crvenim listom sara - biljke su ti lijepe, njegovane, mažene i pažene, uživate u držunju što se i vidi |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mogu samo ponoviti natalijine riječi
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja svaki put kad dodjem k tebi ,vidim biljke po prvi put ovog puta mi je Beloperone favorit...predivno sarenilo .
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jako lijepo, posebno beloperone i oxalis
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vodenika mi je baš slatka sa ovim bjelim šarama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lorica, Kontesa, antonija, belica, natalija, moon, cvijetomanijak, maris, blue sky, hvala vam svima na posjeti...zaista uživam u mojim biljkama na balkonima iako na njima ima sve manje mjesta za bilo što drugo osim provući se...a kaj mogu, kada mi je vrt daleko i u ovoj krizi ne mogu češće uživati u njemu...no, još malo, lipanj se približava
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
sve za 5!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Sara i ja sam imala problema sa slikama,čak sam mislila da nešto krivo radim,ali danas je O.K.Dakle,imati na balkonu onu ljepotu od cvijeća je stvarno za odati poštovanje,sve ti uspijeva kao da je posađeno vani,moje pohvale Sara.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Lijepo cvijeće na balkonu i divan pogled
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lijepi vrtic na balkonu. Da li Oxalis spremas unutra preko zime ?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Uvijek se divim tvom balkonu, a beloperone samo uslikavaj, nemreš biti dosadna s njim kad je stvarno tak lepi. Sigurno imaš najlepši balkon u kvartu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
balkon ti prekrasan i šarolik
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Predivna zbirka heuchera! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |