Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 113114115116117 272>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 20:48
Hoya - Ares, stragrčki bog rata? Mali je tako medeni i simpatičan. Tko mu je od tvojih imao čast dati ime?
Lijepi pozdrav

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 21:06
Hoya nasmijala sam se na priču o Aresu.
Malo ću začatati vrt, ali Rea je prvo spavanje u našoj kući imala na trbuhu MM i dan danas se tako izvali na njega smile48LOL, a po noći je spavala u kutiji ispod moga kreveta i isto joj ostala navika, ako sam ja u krevetu mora se bar malo zavući ispod, a o spavanju na našim nogama...... evo je i sada ispod radnog stola.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 22:05
Joj Katica, kad mali počne njuškati, kopati, zakopavati i piškiti po hoyinom cvečeku.
Ajd bokić

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 22:09
Ne plašiti Hoyu smile178Wink.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 22:25
ma nije tako, ne brini Hoya, ako ga dobro odgojiš neće ti piškiti baš svuda.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 22:02
Joj cure pa zezam ju!!!!!!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 22:10
Draga hoya, oprosti što uzurpiram tvoje dvorište, ali imam jedno pitanje o naru. Najprije ću ti pokazati moju fotku, nemam bolju, valjda ćeš ga skužiti:

nar je grmić, lijevo od hibiskusa. Mjesto mu je u polusjeni - treba li direktno sunce, jer vidim da slabo napreduje, a već su mu tri godine?

Zatim, pročitala sam da ga se svake godine na kraju zime treba oštro prikratiti. Prošle godine to nisam učinila jer mi je izgledao nekakav jadan.

Kaj ti misliš da ga preselim na sunce, da ga prikratim, da ga pognojim - zemlja je slabašne kvalitete ? Obožavam njegov cvijet, a i plod, ali cvijet mi je važniji, plod ipak mogu kupiti, pa bih voljela da mi nekak bolje krene, kad već imam sreću da ga imam.
Hvala ti, lijepi pozdrav
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 10:52

Samo kratko o cviječkama, krasne su i to ti je dosta.

Ali Ares, on ti je preslatki i će će i pravi dečko, koja poza u stilu "Ja sam pravi i lijepi i još svakakav i sad moram biti jako dobar jer me gazdarica fotka da bi me pokazala onim svojim tetama na cvijetu.info i onda budu one njoj rekle kak sam ja sav krasan, kao da mi to doma neznamo da sam ja krasan"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 12:19

Smrcko, što je niklo, niklo je - čini mi se da ovi ostali neće. Zato nastoj ispuniti sve njihove zahjeve jer mi se čini da nema ispravka.

R.Sara, djeca su birala ime, onaku u stilu da bude "zvučno", a ja ga opet zovem Ari - da bude "maza". Mislim da već zna koje su mu zone  u dvorištu zabranjene. Brzo uči ..

Kat.rea - kad je tako sladak kad se stisne uz mene. Ali, u dva dana je postao dečko koji se ne voli maziti Cry

Lora, je ti poznata rečenica: Ne što je moj, ali baš je pametan LOL

Tija, sve si mislim, kako bi ja provodila dane da nemam dvorišta i te moje ljubavi u kući i oko nje ...

R. sara moj ti je nar na jutarnjem suncu, a u popodnevnim satima u hladovini. I meni je par godina stajao, a onda se razgranao toliko da nismo mogli kraj njega prolaziti i ja sam od njega morala napraviti stablo. Da li zato, da li zato što je došlo vrijeme - tek tada je obilno rodio!
Ostavila sam samo najdeblju granu.
Sve mladice koje su sa strane može se otcijepiti od njega i pokušati ga posaditi. Mislim da je ovaj mjesec još vrijeme.
Ne znam koliko ti sunca ima, ali mislim da će ti biti malo mjesta za njega bilo da bude grm ili stablo

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 12:39
Draga Hoya, hvala na odgovoru.
Voljela bih ga oblikovati u stablo. Nema previše direktnog sunca, već ono , povremeno, jer je dalje lijevo od njega star , rijetka mendula, a desno iza lovor. Mislim da ga neću dirati, tj. seliti, ne usudim se. U Senju je svaki potez riskantan, ak se nekaj primi i vidi se da raste, ostavi, ne diraj ni u ludilu. Tako da ćemo oklne biljkice prilagoditi njemu. Pored njega je iberis, on mu ne smeta, hibiskus bumo potkresal, a i lovor isto tako, jer raste ko blesav.
Željno očekujem prvi cvijet.
LIjepi pozdrav
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 12:43
Hoyice naravno da mi je poznata "moj je Miško najpametniji"WinkWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 22:46
psic je presladak
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 00:20
Kad ćeš staviti slike svojih buckasti adeniuma?? Kod mene ništa novoCry
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 11:26
Lora, gio Wink
Smrcko moji su nikli nakon tri dana. Naravno, ja nebi bila ja kad ih nebi malo čačkalicom dodirnula. Najprije su nabubrili. Primjetila sam da im sva grijanja nisu koristila koliko im je pasalo sunce. Sad ne mrdaju - stoje - ni makac! 
Ali, ja imam još jednu lijepu vijest: Plumerija koja je imala žilicu je bacila list!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 12:44
Joj, joj pojavio mi se na jednom mjestu špic iz sjemenke. Je li to to?
Eno sam ih stavila na peć da im grijem pozadinuWink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 12:55
Uzmi povečalo kao i ja pa proučavaj. Kad niknu - što više na svjetlo da budu bucmasti, a ne dugajlije.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 13:50
Sad budu ti stagnirali jedno 10-15 dana i onda idu prvi pravi listići,dalje ide malo brže.Znači,plumeria je nikla,znači,dobre su sjemenke!Ja bum ih sijala kasnije,nemam više mjesta na suncu.Smrcko,taj špis je korijenčić.pozdrav!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 14:19
Jupiiiii . A zašto korijenčić ide u zrak, zabola sam špic jedne strane a druga viri. Da to nije kriva strana, možda sam trebala  zabosti drugu stranuConfused?
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 15:53
Sjemenka ti mora biti položena na zemlju,ne smije biti zabodena,Samo je polegni lijepo na zemlju i korijenčić bu krenul tam kam treba.
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 15:55
Joj hvalaTongue, toliko sam pazila a opet u krivoWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 113114115116117 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.