moje biljčice |
Odgovori | Stranica <1 113114115116117 150> |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je lijepo, moje cvijeće je već napola spaljeno od vrućine!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće je jednostavno prekrasno! Vidim da tvojim fuksijama ništa ne nedostaje kad tako lijepo cvjetaju!
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne su ti biljke, ko da je proljeće, a ne 1000 °c usred ljeta
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure i dečko! Zato navečer znam di su mi "križevci" jer nekad zalijevam i dvaput na dan....svima
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Hana i nisam zaboravila, ali nisam stigla
|
|
život je more
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno Hana
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože mili kakve divote! Sve jedno ljepše od drugoga!
Hana, svrati malo kod mene, pa da vidiš tvoju bebu fuksiju!
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ej narode! hvala svima koji svraćate a ja ni piće nisam ostavila. Ali evo me konačno malo da vidim što ima novog u vrtovima
kamilica evo jurim vidjeti bebu!
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čuj, jako mi se sviđa i ona kombinacija bijelo-plavo (ljubičasto), ali naravno u jednom cvijetu...
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u kojem cvijetu? Fuksiji?
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a-ha
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana dugo nisam bila kod tebe pa sam večeras pregledala puno tvojih stranica i među ostalim predivnim biljkama pronašla ovu koju ne mogu prepoznati.Koja je ovo biljka? Moram pohvaliti tvoje predivne ruže i hibije koji su me oduševili. Ja imam nekoliko hibija, ali ovi tropski su predivni...Čuvaj ih po zimi, jer bi bila prava šteta da im se nešto loše desi....Listajući tvoje stranice došla sam i do orhideja koje izgledaju kao u botaničkom vrtu.Jesu li još uvijek onako lijepe i da li stalno cvjetaju?
|
|
sutra je novi dan
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda to je vrsta neke zvončike ali dosta osjetljiva na lomove tak da je više nemam na žalost.Hibije ću čuvati naravno a i neki novi dolaze....orhice cvatu pomalo,večinom phalovi i pokoji dendrobijum a ostale skupljaju snagu za zimu
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sad samo par slika jer nema ništa posebno
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hibi od Bromi
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neka vrsta kadulje
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej pa i tvoj hibi cvijeta, ljiljani su preljepi
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i najdraži poklon za rođendan |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ej Bromi! Pa di si ti?????? Je cvjeta hibi skroz,krasan je
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka čast ovaj je poseban
|
|
Odgovori | Stranica <1 113114115116117 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |