Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok, ma jesi vidila kako me samo milo pogledao.
Pacifička krizantema se dosta brzo širi i za godinu dvije će i vaše biti ovakve. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja zaboravila na cvijeće od ovoga maloga idem sad ponovo piogledati
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
divan vrt još divniji poslije ovih kiša,krasno si se ponovila sa novim biljkicama..podrane ti je divna moja šteka sa rastom neznam šta joj je nadam se sljedeće godine da će početi intenzivnije rasti,gledam i šuljam se po tvom vrtu i sva sam na muci u toj divoti pronaći nešto da ja imam a ti nemaš.. izluđuješ me neznam šta da ti stavim u paketić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Felicia,alisum, pacifika...draga Lantana, tako savršen sklad boje i oblika. I dok svi drugi spremaju biljke na zaštićena mjesta, čiste opustošene vrtove oštećene zbog vjetra, snijega ili neke treće zloće, kod tebe raj u pravom smislu riječi. Prekrasno, prekrasno,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da se nadovežem na tvoj tekst....svaki puta se oduševim kada vidim ove anemone...i ja se oduševim svaki puta iznova kada vidim tvoj vrt. Svako veče "uzmem"jedan vrt "za ljepši san"
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ovo je predivno za gledati u ovo doba godine, kad svi mi ostali žurimo pospremiti svoje biljčice na sigurno.....oh što bi dala da i ja mogu još uvijek uživati u ljetnome ugodjaju....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće je prelijepo.Naravski u tvojoj klimi mu je još ljeto.
Otok je dobro nazvala tvoju krizantemu - kapitalac!
![]() A magare je baš simpa ispalo!
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
kad vidim kod tebe ove cvjetne ljepote odmah pomislim na proljeće jar tak to onda izgleda kod nas - blago si ga vama na jugu ........... i sad pitanje jel podranea neka trajnica i penjačica??? idem malo potražiti na temama..
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma samo svratila da se još nagledam onoga mage maloga
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma da znaš Niho da mi svaki dan dolazi, ali da čuješ kako tuli. Pacifičke krizanteme će biti i za tebe.
Duda i ja sam se iznenadila kad je podranea procvjetala već prvu godinu, ma i tvoja će slijedeću. R. Sara ja sam već puno puta pisala, možda sam već i dosadna, da priroda i klima tu naprave velik dio posla, evo u unutrašnjosti vade i sad lukovice, a moje ostaju u zemlji i neke proljetnice već izbijaju iz zemlje. Shasha nadam se da ti je stvarno bio "ljepši san" nakon ovih "turbulentnih dana" ![]() Lora hvala ti, kod mene je sad i u proljeće najrascvjetanije, neko cvijeće koje je životarilo ovo ljeto, sada je u punom sjaju. Baka, hvala i tebi, neznam da li si dobila i ti pacifiku, ako ne stiže slijedećom pošiljkom, jer je stvarno zahvalan cvijet i dekorativan kroz cijelu godinu. Nata, podranea kod vas ne može zimi vani, znači morala bi bizi u pitaru i zimi je spremiti negdje (kao pasifloru). Niho jesi li ga se nagledala ![]() Evo par biljkica koje su već niknule Proljetne anemone ![]() Presličice ![]() Ruselia je cijelo ljeto bila jedna jadna špičica, a evo sada je krenula ![]() Ostić je do sada mirovao, a sad je naraso i propupao ![]() Ovaj sukulent ponovno cvate ![]() Bosiljak u cvatu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Jeli muško ili žensko Lantana jer on tebi ne dolazi svaki dan džaba ili voli tvoj vrt ili si ti sine zacrtana u njegovim mislima- Lantana ...lantana
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
More, more.. Neka Lantana ti imaš more i drukčije uvjete za biljkice od nas kontinentalaca - mi imamo tebe pa smo tako svi na dobitku!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Niho, niho, pa ti nisi skužila da je to poklon koji ti nosi Lantana, a jooooj.... a ti jadna mislila dobit cikasicu, ma nemoj
![]() Lantana šalu na stranu, ti imaš i jesen i proljeće sve u jednom......
Ovu biljku što ti zoveš bijeli aster (valjda je to to ) imam i ja već godinama u vrtu, nikad nisam znala kako se zove, baš ću ga danas malo slikat...
Pacifička ti je divna, ma skoro ko i moja
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana prekrasno je sve, ali ova pacifik krizantema je super, sreća pa i ja imam tvoju. Ostići i kod mene štrajkaju, već sam u iskušenju da ih likvidiram.
Lukovice niču kao da je proljeće, iako je hladnije priroda svoje radi.
Uhati ispod smokve je za nihu, pretpostavljam da će to ona jahati kad dođe k tebi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Aj kad te svi hvale da ja počnem sa nečime što nije pohvala
![]() Ovo ,na zadnjoj slici,definitivno ne cvate bosiljak,nisam sigurna no mislim da je origano.Bosiljak nije,on nema cvijet u"grmiću"nego na cvjetnoj stapki budu uzduž stapke cvjetići.A ne znam opisati no nije ni sličan cvijet ovome.
Ok,sad moram početi sa pohvalama jer nemam ništa drugo za reći
![]() Feliciju nisam jučer pohvalila,no predivna je i danas još
![]() negdje sam čitala no nekako više vjerujem iskustvima nego knjigama,da se felicija razmnožava grančicama-pelcerima!?Jesi je ti ikada tako razmnožavala?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() prekrasan vrt...znam da se ponavljam ali što mogu kada mi se sviđa ![]() a tek pacifička krizantema ![]() |
|
![]() |
|
zdravka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 36 |
Lantana vrt ti je blgo receno prelep.
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ajoj baš me oduševio ovaj mali mago..presladak je..
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sve je lijepo kao i uvijek.
A tovar - šteta da su tako brzo postali tek atrakcija. Mislim da ove godine nisam vidjela u našem selu niti jednoga. A tako su umiljati, dragi.
Krizantema koju si mi poslala kod mene raste, ali se niti ne nazire ljepota kao kod tvoje. Mislim da je nisam stavila na dobro mjesto. Jesi li je puno zaljevala ljeti?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasne biljke, divne fotke...ali mago je baš super!....kažu da ih je još jako malo ostalo po našem priobalju i na otocima...šteta....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |